USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Apple планує випустити новий iPad Pro у травні

Лінійка планшетів компанії не оновлювалася півтора року
Apple_1

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Зарубіжні постачальники Apple наростили виробництво довгоочікуваних нових iPad. Їхній запуск запланований вже на початок травня. Про це повідомляє Bloomberg.

Реліз буде зосереджений на оновлених версіях iPad Pro і iPad Air, сказали люди, які попросили не називати їхніх імен, оскільки плани не є публічними.

"Цей крок знаменує собою кінець найдовшого періоду без нових моделей в історії iPad, який вперше був представлений співзасновником Apple Стівом Джобсом у 2010 році", – зазначають автори.

З моменту останніх оновлень минуло близько 18 місяців. Apple робить ставку на те, що нові моделі з більш швидкими процесорами та оновленими аксесуарами можуть сприяти відродженню категорії планшетів.

Якими ж будуть нові iPad?

Моделі iPad Pro під кодовими назвами J717, J718, J720 і J721 будуть оснащені новим чіпом M3 і працюватимуть з оновленими версіями клавіатури Magic Keyboard і Apple Pencil. Оновлення є першою модернізацією цієї лінійки з 2018 року.

iPad Air тим часом востаннє оновлювали 2022 року з чипом M1.

"Він отримає новий процесор, а розмір екрану 12,9 дюйма означає, що споживачі можуть отримати великий iPad за менші гроші, ніж більш висококласний Pro", – йдеться у матеріалі.

Поточна ціна iPad Air починається від 599 доларів, тоді як лінійка Pro коштує на 200 доларів дорожче, уточнюють автори.

У Bloomberg додають, що компанія Apple планувала випустити нові iPad до кінця березня або початку квітня, але вона працює над завершенням розробки програмного забезпечення для пристроїв. Екрани в останніх моделях також вимагають нових складних технологій виробництва, що і стало причиною затримки.

Реліз на початку травня відбудеться приблизно за місяць до наступної великої події Apple. 10 червня компанія планує розпочати свою тижневу Всесвітню конференцію розробників. Очікується, що на ній Apple представить оновлену стратегію розвитку штучного інтелекту, а також оновлення програмного забезпечення для iPhone, iPad, Apple Watch, Mac і гарнітури Vision Pro.

Новини за темою: Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg

Раніше ми повідомляли, що Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів.

Читайте також:
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"