USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Американський військовий літак розбився на території австралійського острова: На борту було 23 військовослужбовці

Поки даних щодо постраждалих не оприлюднювали
військові США
Ілюстративне фото
Джерело: Слово і діло

Американський військовий літак розбився на території австралійського острова Мелвілл. На його борту знаходилося 23 військовослужбовці, повідомляє The Guardian.

Так, літак Boeing MV-22B Osprey розбився під час спільних навчань разом з Австралією та Філіппінами. На місце інциденту прибули поліція та рятувальники, поки даних щодо постраждалих не оприлюднювали.

"Відомо про непричетність австралійського персоналу до аварії. Зараз в Дарвіні, що знаходиться поруч, дислокується близько 150 морських піхотинців США", – пише видання.

Що це за навчання?

У навчаннях взяли участь найбільший есмінець Морських сил самооборони Японії Izumo та есмінець Samidare, прибережний бойовий корабель ВМС США Mobile, десантний австралійський корабель Canberra, фрегат Anzac, винищувачі F-35A і десантний корабель ВМС Філіппін Dabao Del Su.

Новини за темою: Над Мельбурном вибухнула російська ракета, – The Guardian

Навчання проводили на тлі того, як Китай чинив тиск на Філіппіни, не дозволяючи поповнити контингент у їхніх законних водах Південно-Китайського моря.

Раніше

У п'ятницю, 28 липня, в Австралії розбився військовий гелікоптер, який брав участь у військових навчаннях разом із США. Унаслідок цього загинули щонайменше чотири людини, пише Reuters.

Гелікоптер упав у води поблизу острова Гамільтон. Уранці наступного дня міністр оборони Річард Марлз оголосив про проведення місії з пошуку зниклого гелікоптера MRH-90 та його екіпажу у цьому районі.

У результаті падіння гелікоптера в океан біля узбережжя Квінсленда загинули щонайменше чотири людини.

Новини за темою: Австралія виділяє Україні новий пакет допомоги. Що туди входить

Читайте також:
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії