USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

ЗСУ завдали удару по полігону у Волновасі, в окупантів великі втрати, – BBC

Під час удару на полігоні російські військові вишикувалися в очікуванні генерала
HIMARS та ATACMS

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Удень 20 лютого Збройні сили України завдали удару по полігону росіян біля окупованої Волновахи. Загинули понад 60 загарбників. Про це інформує Російська служба BBC News.

Як пише видання з посиланням на джерела, українські військові, ймовірно, вдарили двома ракетами HIMARS.

"У середині дня 20 лютого українські військові, ймовірно, завдали удару двома ракетами із РСЗВ HIMARS по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області", – повідомили на каналі.

За попередньою інформацією, під час удару на полігоні на шикуванні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю.

Новини за темою: Задіяли понад 70 БПЛА. ЗСУ вночі завдали удару по військових об'єктах РФ, – джерело

У момент удару військовослужбовці 4-ї, 5-ї і 6-ї роти цієї бригади були вишикувані на полігоні й очікували прибуття генерала.

Загалом, за різними оцінками, зокрема самих військовослужбовців 36-ї бригади внаслідок удару могло загинути щонайменше 60 осіб.

Українське командування удар по полігону поки не коментувало.

Нагадаємо, ми писали, що в Росії на полігонах для новобранців виявили "тортурні ями". Деякі призовники загинули прямо у них.

Читайте також:
За два роки війни виробник Су-30 в обхід санкцій викупив з-за кордону власної продукції на 420 млн доларів За два роки війни виробник Су-30 в обхід санкцій викупив з-за кордону власної продукції на 420 млн доларів
Кабмін підтримав проєкт указу Зеленського про створення Сил безпілотних систем в ЗСУ Кабмін підтримав проєкт указу Зеленського про створення Сил безпілотних систем в ЗСУ
В армії зараз є 12 тисяч вакансій: Які найбільш затребувані В армії зараз є 12 тисяч вакансій: Які найбільш затребувані
ЦАХАЛ взяв під контроль палестинську сторону КПП ЦАХАЛ взяв під контроль палестинську сторону КПП "Рафах"