USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 5 7 8 3 0 (+870)
USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90

Загибель військових у Чернігівській області: У ДБР розповіли про причину трагедії

Четверо військових загинули через детонування снаряда
військові
Джерело: відкриті джерела

18 березня у навчальному центрі ім. князя Ярослава Мудрого у Чернігівській області загинуло четверо військовослужбовців. За попередньою інформацією, військові загинули через детонування снаряда. Про це повідомили в ДБР.

"ДБР попередньо встановило, що 18 березня під час штатних стрільб у військовій частині на Чернігівщині здетонував снаряд. Унаслідок вибуху загинуло чотири солдати", – розповіли у відомстві.

Згідно з повідомленням, співробітники ДБР виїжджали на місце події, проведено огляд, вилучено речові докази.

Тіла військовослужбовців направлено до Чернігівського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення відповідних досліджень. ДБР відкрило кримінальну справу за ст. 414 КК України ("Порушення правил поводження зі зброєю").

Додамо, що у Верховній Раді мають намір збільшити військові видатки на понад 500 мільярдів гривень. Це найбільше збільшення бюджету в історії України.

Читайте також:
У столиці в розшук оголосили понад 5000 осіб за неявку до ТЦК У столиці в розшук оголосили понад 5000 осіб за неявку до ТЦК
Шаповалова призначили командувачем військ ОК Шаповалова призначили командувачем військ ОК "Південь"
В Україні посмертно засудили бійця ЗСУ В Україні посмертно засудили бійця ЗСУ "Барса", який віддав життя на фронті: Деталі історії
Командувачем ОК Командувачем ОК "Захід" став генерал Шведюк: Що про нього відомо?