USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

В Одесі чоловік “прокотив” співробітника ТЦК на капоті: Що кажуть у військкоматі

Водій наніс травми військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП
В Одесі водій прокотив на капоті співробітника ТЦК
В Одесі водій прокотив на капоті співробітника ТЦК
Джерело: скріншот

В мережі з’явилось відео, де видно, що представника ТЦК в Одесі "прокотили" на капоті авто. Втім згодом, співробітники ТЦК наздогнали водія та зупинили машину.

Згодом у Одеському обласному ТЦК та СП підтвердили інцидент.

"24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався прикрий та недопустимий інцидент. На законні вимоги спільної групи оповіщення військовослужбовців Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) і представників Національної поліції надати документи, що підтверджують особистість та військово-облікові документи, водій транспортного засобу продовжив рух", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок цього водій наніс травми військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП.

"Потерпілий вже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху", – зазначили там.

У поліції поки цей інцидент не коментували.

Нагадаємо, що 20 червня схожий інцидент стався в Приморському районі Одеси. 5 липня суд обрав водію, який також травмував своїм транспортним засобом військовослужбовців ТЦК та СП, запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою. Слідство щодо цього випадку триває.

Читайте також:
Мільйонні зловживання на закупівлі консервів під час війни: Судитимуть посадовців Одеської ОВА Мільйонні зловживання на закупівлі консервів під час війни: Судитимуть посадовців Одеської ОВА
Українські військові не отримали гуманітарної допомоги на понад 170 млн гривень: Результати аудиту Українські військові не отримали гуманітарної допомоги на понад 170 млн гривень: Результати аудиту
Білорусь сконцентрувала війська на кордоні з Україною: У МЗС закликали уникнути Білорусь сконцентрувала війська на кордоні з Україною: У МЗС закликали уникнути "трагічних помилок"
Інтерсіті+ з Києва до Одеси тепер курсуватиме на постійній основі, – Інтерсіті+ з Києва до Одеси тепер курсуватиме на постійній основі, – "Укрзалізниця"