USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

YouTube запустив функцію для керування коментарями

Тепер більше не потрібно повністю вимикати коментарі
YouTube
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Платформа YouTube додала функцію для більш зручної модерації коментарів, яка дозволяє їх призупиняти, не видаляючи при цьому вже наявні. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Нове налаштування назвали "паузою". Зазначається, що в першу чергу функція розроблена для творців та модераторів, які фільтрують коментарі під відео.

Тепер більше не потрібно повністю вимикати коментарі. Натиснувши на "паузу", глядачі більше не зможуть писати нові коментарі, але всі наявні залишаться.

Новини за темою: YouTube тестує нову кнопку: Для чого її натискати

Нова функція розташована в налаштуваннях, у верхньому правому куті панелі коментарів на сторінці перегляду в застосунку або в YouTube Studio. Якщо "пауза" увімкнена, глядачі бачать сповіщення, що коментарі призупинені, але можуть читати всі опубліковані.

В YouTube зазначають, що нове налаштування вже протестувала група користувачів. За їх словами, вони почуваються менш перевантаженими, керуючи великою кількістю коментарів, і завдяки новій опції мають "більшу гнучкість".

Раніше

Нещодавно стало відомо, що YouTube посилює захист підлітків на своїй платформі.

Також повідомлялося, що YouTube працює над впровадженням ШІ-інструменту, який дозволить користувачам імітувати голоси відомих музикантів під час запису відео.

Теги: YouTube
Читайте також:
YouTube блокуватиме сторонні додатки, які дозволяють дивитися відео без реклами YouTube блокуватиме сторонні додатки, які дозволяють дивитися відео без реклами