USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00

YouTube блокуватиме сторонні додатки, які дозволяють дивитися відео без реклами

Користувачам, які бажають уникнути реклами, платформа пропонує обрати YouTube Premium
YouTube
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Платформа YouTube намагатиметься боротись зі сторонніми застосунками, які дозволяють уникати реклами на відео. Про це пише 9to5Google.

Тепер користувачі, які використовують сторонні застосунки, отримуватимуть сповіщення про помилку, зокрема фрази "наступний контент недоступний у цьому додатку" або зіткнуться з проблемою буферизації.

Користувачам, які бажають уникнути реклами, платформа пропонує обрати YouTube Premium.

"Ми хочемо підкреслити, що наші умови не дозволяють стороннім додаткам вимикати рекламу, оскільки це позбавляє творця винагороди за перегляд, а реклама на YouTube допомагає підтримувати творців і дозволяє мільярдам людей по всьому світу користуватися стримінговим сервісом", – повідомляють представники YouTube.

Що відомо про YouTube Premium

Дивитися відео на YouTube без реклами легально можна за підпискою вартістю 99 гривень на місяць. Крім того, за 149 гривень можна оформити сімейний доступ, тоді з одного акаунта можуть користуватись п’ятеро користувачів. У такому разі можна дивитися відео без реклами та слухати музику в YouTube Music. 

Крім того, така підписка дає можливість завантажити відео для офлайн-перегляду. Також є функція черги відео на планшеті та смартфоні: це дає можливість додавати в чергу відео, які хочете подивитися далі, не перериваючи поточний перегляд. 

Які ще зміни запроваджено?

З 18 березня YouTube зобов’язав авторів каналів позначати відео, створені із застосуванням штучного інтелекту (ШІ). Це зробили для того, щоб запобігти введенню в оману глядачів та поширенню дезінформації, повідомили на офіційному блозі відеоплатформи.

Читайте також:
Пентагон запустив наглядовий сайт стосовно допомоги США Україні Пентагон запустив наглядовий сайт стосовно допомоги США Україні
"Укртелеком" підвищив ціни на послуги інтернету та телефонії
Домен ukr.net заблокували за рішенням американського суду, – Хветкевич Домен ukr.net заблокували за рішенням американського суду, – Хветкевич
У роботі ukr.net стався масштабний збій. Домен заблокований, користувачам недоступні новини і пошта У роботі ukr.net стався масштабний збій. Домен заблокований, користувачам недоступні новини і пошта