USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Вперше в історії: Чоловіча збірна України з карате виграла золото на чемпіонаті Європи

Крім цього представники України завоювали у Гвадалахарі три індивідуальні нагороди
Чоловіча збірна з карате на ЧЄ_2
Джерело: Українська Федерація Карате

Чоловіча збірна України перемогла на чемпіонаті Європи з карате у командних змаганнях. Про це повідомили на офіційній сторінці Української федерації карате.

На ЧЄ в іспанській Гвадалахарі Україна перемогла у фіналі чинних чемпіонів Європи з Франції – 3:2. На шляху до золота українці також виявилися сильнішими за Португалію (3:0), Чорногорію (3:0) та Хорватію (12:6).  

Золоті нагороди здобули Станіслав Горуна, Валерій Чоботар, Різван Талібов, Андрій Заплітний, Андрій Торошанко, Валерій Сонних та Костянтин Цимбал.

Україна виграла командні змагання на ЧЄ вперше в історії. 

Додамо, що окрім цього представники України завоювали у Гвадалахарі ще три індивідуальні нагороди: Анжеліка Терлюга (вагова категорія до 55 кг) та Андрій Заплітний (до 75 кг) здобули золоті медалі, Аніта Серьогіна (до 61 кг) – срібло.

 
Читайте також:
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді
"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS