USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Власники Telegram-каналів тепер можуть отримувати 50% доходу від реклами, що показується в їхніх каналах

Свої винагороди можна буде виводити без комісії або реінвестувати їх у рекламу в Telegram, колекційні публічні імена чи розіграші Premium
Telegram
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Від сьогодні власники публічних Telegram-каналів, які мають щонайменше 1 тис. підписників, можуть отримувати 50% від доходу від реклами, що показується в їхніх каналах. Про це повідомили в пресслужбі офіційного каналу месенджера.

"Сьогодні ми презентуємо одну з найщедріших систем винагород в історії соціальних мереж. Тепер власники Telegram-каналів можуть отримувати 50% доходу від реклами, що показується в їхніх каналах. Щомісяця користувачі Telegram генерують понад 1 трильйон переглядів у каналах. Від сьогодні власники публічних каналів, які мають щонайменше 1000 підписників, можуть отримувати 50% від доходу від реклами, що показується в їхніх каналах", – йдеться у дописі.

Свої винагороди можна виводити без комісії або реінвестувати їх у рекламу в Telegram, колекційні публічні імена чи розіграші Premium.

Як це зробити?

Перейдіть у "Налаштування каналу". Потім – "Статистика". А далі – "Монетизація", щоб переглянути статистику монетизації вашого каналу.

Також розробники кажуть, щоб зробити це можливим, то впровадили новий тип оголошень, які користувачі можуть придбати за Toncoin – криптовалюту, що працює на базі блокчейну TON.

"Ми обрали блокчейн TON через низькі комісії та високу швидкість транзакцій. Також він тримає рекорд за кількістю транзакцій, які здатен обробити за секунду. Тепер будь-хто може просувати свого бота або канал – з бюджетом усього в кілька Toncoin. Створюючи оголошення в Telegram, ви вибираєте конкретні канали, де воно зʼявиться, завдяки чому ви маєте повний контроль над контекстом".

Щоб розпочати, варто просто увійти в акаунт на Рекламній платформі Telegram.

Наразі рекламні оголошення на базі TON не показуються для користувачів з низки країн, включно з Росією, Україною, Палестиною та Ізраїлем.

Додамо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення разом із профільними відомствами вирішила активно опрацювати питання регулювання Telegram. Про це заявила голова Нацради Ольга Герасим'юк. Посадовиця зауважила, що росіяни активно використовують цю соціальну мережу для поширення своїх наративів.

Тож на сайті Верховної Ради з’явився законопроєкт №11115 щодо регулювання Telegram.

Разом з тим Україна все-таки може заблокувати Telegram, якщо підтвердиться витік інформації. Адже не виключено, що інформація з месенджера видається секретним службам РФ, сказав голова Комітету зі свободи слова ВРУ Ярослав Юрчишин.

Теги: Telegram
Читайте також:
Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Чим небезпечний Telegram? Роз’яснення Центру стратегічних комунікацій Чим небезпечний Telegram? Роз’яснення Центру стратегічних комунікацій