USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 0 8 7 0 (+1030)
USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95

В Telegram з’явився редактор для створення стікерів

Створити стікер можна на основі будь-якого зображення
Телеграм
Джерело: відкриті джерела

Тепер користувачі Telegram зможуть створювати стікери не виходячи із додатка. В застосунок додали новий потужний редактор. Про це йдеться у блозі месенджера.

"Від сьогодні будь-хто має змогу швидко створювати наліпки та цілі набори наліпок за допомогою нового потужного редактора – не виходячи з Telegram", – йдеться  уповідомленні.

Більше про нововведення

Зазначається, що створити стікер можна на основі будь-якого зображення. До нього можна додати текст, малюнок або незліченну кількість анімованих наліпок, емоджі та GIF, які вже є на платформі.

Крім того, можна вирізати обʼєкт і видалити фон.

"Ви можете вручну стирати й відновлювати частини вашої фотографії, а також додавати контур, щоб досягти класичного вигляду наліпки", – зазначають розробники.

Як створити стікер?

Щоб створити стікер, потрібно відкрити панель наліпок з поля введення в будь-якому чаті та натиснути кнопку "+".

Коли стікер буде готовий, його можна одразу відправити або створити набір. В цьому випадку потрібно придумати назву для набору.

"Щоб поділитися набором наліпок, просто надішліть комусь одну наліпку з набору. Одержувач зможе натиснути на неї, щоб додати собі весь набір. Кожен набір також має своє унікальне посилання вигляду t.me", – зазначають у блозі.

Також у компанії анонсували ще 16 нових можливостей цього місяця, про які обіцяють повідомити трохи згодом.  

На початку квітня ми повідомляли, що власники публічних Telegram-каналів, які мають щонайменше 1 тис. підписників, зможуть отримувати 50% від доходу від реклами, що показується в їхніх каналах.

Зазначалося, що свої винагороди можна виводити без комісії або реінвестувати їх у рекламу в Telegram, колекційні публічні імена чи розіграші Premium.

Читайте також:
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту
Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків
Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ