USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

В Telegram з’явився редактор для створення стікерів

Створити стікер можна на основі будь-якого зображення
Телеграм
Джерело: відкриті джерела

Тепер користувачі Telegram зможуть створювати стікери не виходячи із додатка. В застосунок додали новий потужний редактор. Про це йдеться у блозі месенджера.

"Від сьогодні будь-хто має змогу швидко створювати наліпки та цілі набори наліпок за допомогою нового потужного редактора – не виходячи з Telegram", – йдеться  уповідомленні.

Більше про нововведення

Зазначається, що створити стікер можна на основі будь-якого зображення. До нього можна додати текст, малюнок або незліченну кількість анімованих наліпок, емоджі та GIF, які вже є на платформі.

Крім того, можна вирізати обʼєкт і видалити фон.

"Ви можете вручну стирати й відновлювати частини вашої фотографії, а також додавати контур, щоб досягти класичного вигляду наліпки", – зазначають розробники.

Як створити стікер?

Щоб створити стікер, потрібно відкрити панель наліпок з поля введення в будь-якому чаті та натиснути кнопку "+".

Коли стікер буде готовий, його можна одразу відправити або створити набір. В цьому випадку потрібно придумати назву для набору.

"Щоб поділитися набором наліпок, просто надішліть комусь одну наліпку з набору. Одержувач зможе натиснути на неї, щоб додати собі весь набір. Кожен набір також має своє унікальне посилання вигляду t.me", – зазначають у блозі.

Також у компанії анонсували ще 16 нових можливостей цього місяця, про які обіцяють повідомити трохи згодом.  

На початку квітня ми повідомляли, що власники публічних Telegram-каналів, які мають щонайменше 1 тис. підписників, зможуть отримувати 50% від доходу від реклами, що показується в їхніх каналах.

Зазначалося, що свої винагороди можна виводити без комісії або реінвестувати їх у рекламу в Telegram, колекційні публічні імена чи розіграші Premium.

Читайте також:
Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows
Компаніям, які постраждали внаслідок глобального технічного збою, знадобиться для відновлення кілька тижнів Компаніям, які постраждали внаслідок глобального технічного збою, знадобиться для відновлення кілька тижнів
Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом
Штучний інтелект і нові функції для iPhone: Apple представила iOS 18 Штучний інтелект і нові функції для iPhone: Apple представила iOS 18