USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

В Міноборони похизувалися результатами з пошуку кадрів: Мають по дев'ять відгуків на одну вакансію

З'явилися перші підсумки рекрутингу до Сил оборони України
Робота
Міноборони шукає людей для роботи в ЗСУ
Джерело: відкриті джерела

389 підрозділів Сил безпеки та оборони України розмістили оголошення про 1847 вакансій на профільних сайтах з працевлаштування. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

У відомстві нагадали, що наприкінці 2023 року уклали угоди із чотирма компаніями, які надали безкоштовно свої майданчики "і почали співпрацю в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями": Lobby X, Work.ua, robota.ua, OLX Україна.

"389 підрозділів Сил безпеки й оборони України розміщують свої оголошення на профільних ресурсах. Актуальних вакансій вже – 1847", – звітують у Міноборони.

Новини за темою: В Україні збільшується кількість вакансій: Кого шукають роботодавці?

Там додали, що проєкт отримав позитивну реакцію у суспільстві і набирає обертів – люди активно відгукуються на вакансії.

"Маємо зараз в цілому понад 17 500 відгуків. Це в середньому дев'ять відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня", – хваляться у силовому відомстві.

Так само зростає кількість вакансій від військових частин, яких стає все більше.

"Прогнозую, що наступні місяці ми матимемо відчутну позитивну динаміку – йдеться про тисячі залучених людей", – заявила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Нагадаємо, восени минулого року Міністерство оборони України розпочало проєкт з рекрутингу до Збройних сил України. Відповідний договір підписали заступниця міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв.

Також в Україні стартує "смарт-мобілізація". І кожен, хто мобілізуватиметься до лав ЗСУ, зможе самостійно обирати собі спеціальність.

Читайте також:
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону
Експосадовець Міноборони привласнив майже мільйон гривень з будівництва військового об'єкта Експосадовець Міноборони привласнив майже мільйон гривень з будівництва військового об'єкта
ЗСУ контратакують на Харківщині, але окупанти просунулися на Донеччині та Луганщині ЗСУ контратакують на Харківщині, але окупанти просунулися на Донеччині та Луганщині
Окупанти захопили село Прогрес на Донеччині, – DeepState Окупанти захопили село Прогрес на Донеччині, – DeepState