USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

В Міноборони похизувалися результатами з пошуку кадрів: Мають по дев'ять відгуків на одну вакансію

З'явилися перші підсумки рекрутингу до Сил оборони України
Робота
Міноборони шукає людей для роботи в ЗСУ
Джерело: відкриті джерела

389 підрозділів Сил безпеки та оборони України розмістили оголошення про 1847 вакансій на профільних сайтах з працевлаштування. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

У відомстві нагадали, що наприкінці 2023 року уклали угоди із чотирма компаніями, які надали безкоштовно свої майданчики "і почали співпрацю в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями": Lobby X, Work.ua, robota.ua, OLX Україна.

"389 підрозділів Сил безпеки й оборони України розміщують свої оголошення на профільних ресурсах. Актуальних вакансій вже – 1847", – звітують у Міноборони.

Новини за темою: В Україні збільшується кількість вакансій: Кого шукають роботодавці?

Там додали, що проєкт отримав позитивну реакцію у суспільстві і набирає обертів – люди активно відгукуються на вакансії.

"Маємо зараз в цілому понад 17 500 відгуків. Це в середньому дев'ять відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня", – хваляться у силовому відомстві.

Так само зростає кількість вакансій від військових частин, яких стає все більше.

"Прогнозую, що наступні місяці ми матимемо відчутну позитивну динаміку – йдеться про тисячі залучених людей", – заявила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Нагадаємо, восени минулого року Міністерство оборони України розпочало проєкт з рекрутингу до Збройних сил України. Відповідний договір підписали заступниця міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв.

Також в Україні стартує "смарт-мобілізація". І кожен, хто мобілізуватиметься до лав ЗСУ, зможе самостійно обирати собі спеціальність.

Читайте також:
ЗСУ збили над Донеччиною російський Су-25 ЗСУ збили над Донеччиною російський Су-25
Відвідуваність застосунку Відвідуваність застосунку "Резерв+" в 50 разів більша, ніж ЦНАПІВ, - Міноборони
Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК
Додаток для військовозобов'язаних Додаток для військовозобов'язаних "Резерв+" з'явився в маркетплейсах і одразу зіткнувся з проблемами