USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Міноборони розпочало проєкт рекрутингу до ЗСУ

Проєкт має дозволити цивільним обрати підрозділ і посаду, де їхній досвід буде найбільш корисним
ЗСУ форма
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Міністерство оборони запустило проєкт із рекрутингу до Збройних сил. Про це повідомила пресслужба відомства.

"Міністерство оборони України розпочинає проєкт з рекрутингу до Збройних сил України. Відповідний договір підписали заступниця міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв", – заявляє Міноборони.

У відомстві уточнили, що рекрутери працюватимуть в інтересах армії безкоштовно.

За словами Калмикової, проєкт має дозволити цивільним обрати підрозділ і посаду, де їхній досвід буде найбільш корисним. Міністерство також планує підписати угоди з іншими рекрутинговими компаніями.

За словами Владислава Грезєва, армії потрібні люди різних професій: "від гранатометників і мінометників до програмістів і кухарів".

"Співпраця з Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили", – заявив він.

Подивитися, які вакансії шукають у ЗСУ вже зараз, можна за посиланням.

Мобілізованих, які не проходили військової служби на першому етапі, направляють для здійснення фахової підготовки до навчальних центрів. Після завершення якої вони вибувають для комплектування підрозділів, що ведуть бойові дії.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Міністерство оборони України та Міністерство цифрової трансформації готують "смарт-мобілізацію".

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням