USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

В Києві в Музейній Резиденції 29 лютого відкриється виставка "Передчуття Весни"

Занурившись у споглядання зміни сезонів, у пошуки провісників змін, гості виставки разом із художниками вирушать у медитативну подорож музейними залами
Музейна резиденція
Джерело: Ukraine World News

29 лютого о 17:00 Музейна Резиденція запрошує гостей на відкриття виставки "Передчуття Весни" з музейної колекції.

Відібрані твори ілюструють і дають емоційне забарвлення відчуттям боязкого вступу нового сезону – бажаного і такого довгоочікуваного.

"Будь-яка тема, з якою виступає наш музей, – це можливість представлення власної колекції. Мета – в просуванні імен українських митців, творів, що зберігаються. З відкриттям виставкової локації "Музейна Резиденція", ця робота знову активізувалася. До запропонованої експозиції увійшли кияни Борис і Люба Рапопорт, В'ячеслав Мамсіков, Олександр Павлов, сестри Яблонські; харків'яни Віктор Гонтаров, Борис Колесник; львів'янин Любомир Медвідь; кримчани Петро Столяренко, Федір Захаров; одесити Василь Чегодар, Олександр Ройтбурд; закарпатці Федір Манайло і Людмила Корж-Радько, В’ячеслав Приходько та багато інших. Професійний підхід у кожного з митців свій – хтось  пише на пленері, коли око схоплює зміни у природі і важливо передати весняний подих, хтось створює картину провісників весни у майстерні, звертаючись до спогадів, наповнюючи роботу знайомими символами, а деякі відтворюють неіснуючий світ власної уяви, наділяючи твір прикладами суб'єктивного досвіду, особистих переживань та рефлексій. За своєю природою мислення людини образне. Чуттєво сприймаючи навколишнє, митці переносять свої враження в роботу разом з духовною складовою, що виділяє нашу ментальність", – йдеться у повідомленні музею.

Кожна музейна виставка – інтерпретація колекції і є пошуком нових форм у діалозі глядача з мистецьким твором, з художником. Цікавого і корисного вам спілкування!

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"