USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

УЄФА відмовилася від ідеї повернення Росії до змагань

Молодіжні збірні із РФ не виступатимуть під егідою Союзу європейських футбольних асоціацій
Футбол
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Спілка європейських футбольних асоціацій вирішила не повертати російські юнацькі команди до міжнародних змагань. Про це повідомляє Associated Press.

Таке рішення було прийняте під тиском низки організацій. Тож УЄФА у своєму новому рішенні зазначила, що неможливо знайти "технічне рішення, що дозволило б російським командам грати".

Однак, за даними журналістів, насправді Спілка європейських футбольних асоціацій прийняла таке рішення, оскільки низка асоціацій оголосили бойкот грі з росіянами. Крім України зустрічатися з російськими збірними відмовилися Англія, Польща, Швеція та інші. А скандинави пообіцяли заблокувати участь жіночої збірної Росії на Євро-2024 серед 17-річних.

Нагадаємо, ми писали, що в УЄФА стався величезний розкол через рішення повернути до європейських змагань російські молодіжні футбольні команди.

26 вересня виконком УЄФА допустив у міжнародні турніри юніорські збірні Росії віком до 17 років, санкції щодо інших збірних і клубів залишено чинними.

На це рішення різко відреагували збірні різних країн, які заявили, що не гратимуть з будь-якими командами з Росії.

Читайте також:
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Наступні зимові Олімпійські ігри відбудуться в Альпах Наступні зимові Олімпійські ігри відбудуться в Альпах
Олімпіада-2024. Короткий гід по головній спортивній події року Олімпіада-2024. Короткий гід по головній спортивній події року
МОК схвалив створення Олімпійських ігор з кіберспорту: Перші змагання проведуть у Саудівській Аравії в 2025 році МОК схвалив створення Олімпійських ігор з кіберспорту: Перші змагання проведуть у Саудівській Аравії в 2025 році