USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

"Укрпошту" визнали найкращим поштовим оператором світу, а "Російський корабель..." – маркою року

Востаннє "Укрпошта" була переможцем премії World Post & Parcel Awards у 2019 році
нагороди пошти
Джерело: Ігор Смілянський

"Укрпошта" отримала три нагороди щорічної міжнародної галузевої премії World Post and Parcel Award, яка надається за найкращий досвід у світовій індустрії пошти та експрес-доставлення. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

За інформацією компанії, "Укрпошта" перемогла у номінаціях "Поштовий оператор", "Філателістична кампанія року" та "Лідер галузі". Загалом премії вручалися за вісьмома номінаціями.

"Для нашої компанії та всієї країни 2022 рік став роком складних випробувань та викликів. "Укрпошта" не зупиняла роботу, попри широкомасштабну війну, важкі та небезпечні умови праці, обстріли, блекаути, зруйновані і пошкодженні відділення, розстріляні автомобілі. Героїчні працівники кожен день ризикують власним життям, виїжджаючи на прифронтові території, аби наші люди, які знаходяться там, відчували підтримку та мали все необхідне. Ці нагороди – беззаперечна заслуга команди і приклад життєстійкості для всього поштового світу", – сказав генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Найкраща марка світу у 2022 році стала відомий "Корабель" у номінації "Філателістична кампанія року". У номінації "Лідер галузі" переміг голова "Укрпошти". Цю нагороду отримують найвпливовіші професіонали за успіхи, вагомі внески, інновації та розвиток у просуванні галузі поштового та експрес-доставлення.

Востаннє компанія була переможцем премії World Post & Parcel Awards у 2019 році у двох номінаціях: "Поштові технології для e-commerce" та "Соціально відповідальні програми".

Що відомо про премію

World Post & Parcel Awards – найавторитетніша галузева премія, яка 24-й рік поспіль відзначає досягнення в індустрії пошти та експрес-доставлення.

У відкритому конкурсі щорічно беруть участь компанії поштового та експрес-доставлення та компанії, які створюють технологічні рішення з автоматизації та інформаційного обміну у поштово-логістичній сфері.

Новини за темою: "Укрпошта" перестане відправляти бандеролі і знизить вартість доставки посилок у США
Читайте також:
Рада дозволила працівникам Рада дозволила працівникам "Укрпошти" використовувати зброю
Президентом Словаччини став проросійський Петер Пеллегріні Президентом Словаччини став проросійський Петер Пеллегріні
Українка вперше отримала премію ЄС для жінок-інноваторів Українка вперше отримала премію ЄС для жінок-інноваторів
Українець здобув золоту медаль на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики Українець здобув золоту медаль на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики