USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Українці зможуть обрати онлайн антикорупційну раду при Міноборони

Для участі у конкурсі до складу Ради попередньо було подано заявки від 53 кандидатів
міноборони будівля

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

При Міноборони створюють антикорупційну раду, яка має припиняти та виявляти факти зловживань. Її склад обиратимуть самі українці. У відомстві просять усіх громадян взяти участь у голосуванні 24 березня. Про це пише пресслужба Міноборони.

"З метою організації діяльності громадської антикорупційної ради при МОУ на платформі Національного агентства з питань запобігання корупції відбудеться відкрите загальнонаціональне онлайн-голосування. За його результатами з 29 кандидатів буде обрано 15 членів ради терміном на один рік. Проголосувати можна буде у п'ятницю, 24 березня, з 8:00 до 20:00. Посилання на платформу НАЗК для голосування буде оприлюднено протягом доби", – йдеться в повідомленні.

Для участі у конкурсі до складу Ради попередньо було подано заявки від 53 кандидатів. Вичерпний перелік документів, визначених положенням про громадську антикорупційну раду при Міністерстві оборони України, надали 29 претендентів. Їх і допустили до фінального голосування. З інформацією про всіх претендентів, які братимуть участь у конкурсі, можна ознайомитись тут.

У процедурі відкритого онлайн голосування за кандидатів до Громадської антикорупційної ради можуть брати участь всі громадяни України.

Читайте також:
"Рамштайн 2.0": Міноборони роз’яснило, що це та як воно працюватиме
Закон про мобілізацію почне діяти з 18 травня: Основні зміни Закон про мобілізацію почне діяти з 18 травня: Основні зміни
Ціна газу для домогосподарств залишиться незмінною ще на рік, – Ціна газу для домогосподарств залишиться незмінною ще на рік, – "Нафтогаз"
Зброя і техніка: Міноборони вже уклало контрактів на понад 582 мільярда гривень Зброя і техніка: Міноборони вже уклало контрактів на понад 582 мільярда гривень