USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Вільнюсі літак з'їхав зі смуги: Аеропорт призупинив всі рейси на кілька годин

Екіпаж літака повідомив адміністрації аеропорту, що ніхто не постраждав
Літак, Вільнюс
У аеропорті Вільнюса літак зійшов зі злітної смуги
Джерело: відкриті джерела

Аеропорт Вільнюса був змушений призупинити всі рейси в суботу через з’їзд пасажирського літака зі злітно-посадкової смуги. Про це повідомляє LRT.

Інцидент з літаком авіакомпанії Avion Express стався о 14:20. Літак виконував чартерний рейс з Мілана. Всі пасажири залишилися у безпеці, повідомила адміністрація аеропорту, але злітно-посадкову смугу закрили для всіх бортів до 17:40.

Рейси, що прибувають, перенаправляли в аеропорти Каунаса і Паланги. За попередніми даними, на борту перебували 179 пасажирів і шість членів екіпажу.

Екіпаж літака повідомив адміністрації аеропорту, що ніхто не постраждав, і літак попрямував до місця стоянки, де пасажири вийшли з нього.

Як розповів один з пасажирів, літак спочатку приземлився на злітно-посадкову смугу, потім його занесло в траву, після чого він повернувся назад на смугу.

"Коли літак приземлився на траву, бруд почав бризкати на ілюмінатори, і крізь них нічого не було видно", – сказав очевидець.

Обставини та причини інциденту з'ясовують.

Нагадаємо, минулого року у листопаді військовий літак Сполучених Штатів зазнав аварії над східною частиною Середземного моря.

Раніше ми повідомляли, що американський військовий літак розбився на території австралійського острова Мелвілл. На його борту знаходилося 23 військовослужбовці.

Читайте також:
Аварія з президентом Ірану: Життя Раїсі під загрозою. Оновлено Аварія з президентом Ірану: Життя Раїсі під загрозою. Оновлено
ЗСУ збили над Донеччиною російський Су-25 ЗСУ збили над Донеччиною російський Су-25
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму