USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Миколаєві чотирирічна дівчинка потрапила з гематомами в лікарню: Дитину побила мати

З 21-річною матір’ю дитини проводять слідчі заходи
поліція
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Вдень 1 січня до відділення поліції №2 Миколаївського райуправління звернулася 30-річна родичка 4-річної дівчинки з повідомленням про те, що дитину побила матір. Про це зазначили в пресслужбі місцевої поліції.

Поліцейські встановили, що дитина поскаржилася дорослим, у яких разом із матір’ю та братом зустрічала Новий рік, на те, що її вдарила мама.

"Під час огляду у медичному закладі на тілі дитини виявили гематому, а також встановили інші захворювання. Нині дівчинка перебуває у лікарні. За вказаним фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження. З 21-річною матір’ю дитини проводять слідчі заходи", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Призначено судово-медичну експертизу.

Побиття дітей

Матері-виховательці будинку сімейного типу на Київщині в листопаді повідомили про підозру у побитті та знущанні з дітей. Жінці загрожує до шести років позбавлення волі, поінформували в пресслужбі поліції області.

Зазначається, що до Фастівського управління поліції надійшло повідомлення, що в дитячому будинку сімейного типу мама-вихователька систематично б'є малолітніх та неповнолітніх вихованців, які знаходяться під її опікою.

"59-річна жінка вчиняє стосовно дітей психологічне насилля та майже до всіх застосовує фізичну силу. Діти розповіли, що стали свідками того, як мати-вихователька завдавала ударів 13-річному підопічному: спочатку руками, а потім металевою ніжкою столу. Хлопця били в голову, однак він встиг закритися руками", – розповіли правоохоронці.

Також у жовтні до Голосіївського управління поліції Києва звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці. Про це поінформували в пресслужбі столичної поліції.

Правоохоронці розповіли, що батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці. Поліцейські задокументували звернення та надали батькам дівчинки направлення на проходження судово-медичної експертизи.

"Для зʼясування всіх обставин події та роботи з родиною також залучили співробітників ювенальної поліції. Відомості за фактом інциденту правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "умисне легке тілесне ушкодження", – йдеться у дописі.

Новини за темою: Катувала прийомних дітей та продавала їх педофілам: У Польщі судять українку

Читайте також:
На Закарпатті під час сварки чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки: Дитина померла в реанімації На Закарпатті під час сварки чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки: Дитина померла в реанімації
Єврорада ухвалила перший в історії ЄС закон про боротьбу з насильством щодо жінок Єврорада ухвалила перший в історії ЄС закон про боротьбу з насильством щодо жінок
На т.о. Луганщині окупанти погрожують матерям відбирати немовлят: Це порушує Конвенцію щодо злочинів геноциду На т.о. Луганщині окупанти погрожують матерям відбирати немовлят: Це порушує Конвенцію щодо злочинів геноциду
Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві