USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У Києві вихователька побила дівчинку: Справу розслідує поліція

Батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці
поліція

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

До Голосіївського управління поліції Києва звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці. Про це поінформували в пресслужбі столичної поліції.

Правоохоронці розповіли, що батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці. Поліцейські задокументували звернення та надали батькам дівчинки направлення на проходження судово-медичної експертизи.

"Для зʼясування всіх обставин події та роботи з родиною також залучили співробітників ювенальної поліції. Відомості за фактом інциденту правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "умисне легке тілесне ушкодження", – йдеться у повідомленні.

Після отримання результатів експертизи справу можуть перекваліфікувати, уточнили у поліції. Триває слідство.

Як коментує ситуацію мати дитини

Тим часом в ефірі одного з національних телеканалів мати дівчинки сказала, що інцидент трапився в 513-му садочку Києва.

"Мені подзвонила вихователька і повідомила, що випадково подряпала дитинку нігтем, коли вдягала кофтинку. Вихователька перепрошувала і сказала, що все вже добре, що замазала все зеленкою та, щоб я не переживала. Я їй повірила", – прокоментувала мама дитини.

Ввечері, коли тато забрав дівчинку додому, батьки побачили великі синці на шиї дитини. І розпитали її що сталося.

"Вихователька закривала дитині рот, била в грудну клітину, царапала шию. Мабуть, дитина плакала, а її били по губах і говорили: "Не плач, закрий свій рот", – припустила киянка.

Журналісти зателефонували директорці дитячого садочку, але спілкуватись жінка не мала бажання:

"Вихователька на робочому місці, але всі коментарі будемо давати після того, як закінчиться розслідування", – повідомила директорка закладу телефоном.

Раніше

Навесні в Києві 40-річна жінка викинула з вікна восьмого поверху свою 3-річну дитину. Малюка вдалося врятувати, а от горе-мати отримала 11 років за ґратами. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Правоохоронці розповіли, що обвинувачена після сварки телефоном з цивільним чоловіком відчинила у квартирі вікно та почала викидати з восьмого поверху речі. Потім жінка взяла на руки свого 3-річного сина, підійшла до відкритого вікна, перехилила його через підвіконня та випустила з рук. Хлопчик впав на землю з висоти 8-го поверху й отримав тяжкі травми.

Новини за темою: Катувала прийомних дітей та продавала їх педофілам: У Польщі судять українку
Читайте також:
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки
Готель Готель "Україна" у центрі Києва виставили на продаж: Початкова ціна стартує з понад мільярда гривень
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі