USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Катувала прийомних дітей та продавала їх педофілам: У Польщі судять українку

Такої страшної справи у Польщі ще не було
Українка, яка катувала прийомних дітей
Українка, яка катувала прийомних дітей
Джерело: Газета Виборча

У Польщі затримали та судять 53-річну горе-матір з України, яка піддавала тортурам малолітніх прийомних дітей. Жінка продавала дітей педофілам, годувала їх екскрементами та вибивала їм зуби. Вона вже постала перед судом. Про це повідомляє видання Wyborcza.pl.

Зазначається, що Світлана разом із чоловіком 20 років опікувалися дітьми з патологічних сімей. Вони організували свій дитячий будинок, де перебувало приблизно 10 дітей від 4-х до 16 років.

Жінка мешкала у містечку Синельникове Дніпропетровської області. На початку повномасштабного вторгнення вона перебралася до Польщі у містечко неподалік міста Познань. Допомагати їй взялися подружжя поляків Аня та Яцек (імена змінені). Вони звернули увагу на надто замкнену поведінку дітей. Згодом виявилося, що над ними роками жахливо знущалися.

Видання повідомляє, що коли Аня приїжджала до будинку Світлани, то діти завжди сиділи тихо. Одного разу дві менші дівчинки сказали, що вони голодні, коли Світлана сама їх запитала, ті відповіли, що все гаразд. Тоді Аня щось запідозрила. Спершу вона вирішила сама розібратися, подзвонила чоловіку Світлани в Україну. Той пояснив ситуацію словами, що "моя Свєтка має характер".

Тоді Аня вирішила наодинці поспілкуватися з дітьми. Одна зі старших дівчат заявила: "Я боюся за молодших дітей. Свєта їх вбиває". Аня вирішила визволити дітей. Вона проконсультувалася з Центром підтримки сім’ї, влаштувала у себе кінопоказ, куди запросила всю малечу.

Світлана спершу не погоджувалася, однак потім таки зголосилася їх пустити. Однак дітей Аня назад не віддала. Натомість сказала Світлані, що знає, як та знущається з дітей: кладе пелюшки з калом до рота та морить їх голодом. Полька звернулася до поліції, яка взялася розслідувати злочин і заарештувала українку. Це сталося у квітні 2022 року.

Слідство встановило, що Світлана жорстоко катувала дітей: лупцювала різними предметами, душила, била по статевих органах, вибивала зуби і навіть запихала до рота використані пелюшки та змушувала їсти екскременти тварин.

Нині Світлана перебуває у СІЗО. На днях у Познані відбулося чергове судове засідання, де присутні заслуховували аудіозаписи з "кімнати довіри", де допитували дітей. Як зазначає видання, такої страшної справи у Польщі ще не було. Жінці загрожує 10 різних кримінальних статей.
Читайте також:
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків мобілізаційного віку, – міністр оборони Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків мобілізаційного віку, – міністр оборони
Хотіла відкрити бізнес: У Дніпрі 19-річна жінка намагалася продати свого сина за мільйон гривень Хотіла відкрити бізнес: У Дніпрі 19-річна жінка намагалася продати свого сина за мільйон гривень
Польща готова розмістити на своїй території американську ядерну зброю, – Дуда Польща готова розмістити на своїй території американську ядерну зброю, – Дуда
Україна розслідує майже чотири тисячі злочинів, вчинених військовими РФ проти дітей, – Лубінець Україна розслідує майже чотири тисячі злочинів, вчинених військовими РФ проти дітей, – Лубінець