USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Киянка викинула з вікна восьмого поверху свою 3-річну дитину: Жінку засудили до 11 років

Життя хлопчика вдалося врятувати
дитина
Джерело: Київська міська прокуратура

У Києві 40-річна жінка викинула з вікна восьмого поверху свою 3-річну дитину. Малюка вдалося врятувати, а от горе-мати отримала 11 років за ґратами. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Правоохоронці розповіли, що обвинувачена після сварки телефоном з цивільним чоловіком відчинила у квартирі вікно та почала викидати з восьмого поверху речі. Потім жінка взяла на руки свого 3-річного сина, підійшла до відкритого вікна, перехилила його через підвіконня та випустила з рук. Хлопчик впав на землю з висоти 8-го поверху й отримав тяжкі травми.

"Завдяки своєчасному реагуванню правоохоронців, медиків і свідків життя дитини вдалося врятувати. У суді обвинувачена свою вину заперечувала, пояснюючи, що хлопчик начебто сам випав з вікна. Однак суд допитав низку свідків, показання яких спростовували версію обвинуваченої", – зазначили в прокуратурі.

Експертиза визнала киянку осудною. До набрання вироком суду законної сили обраний обвинуваченій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд залишив без змін.

Нині постраждалий хлопчик перебуває під опікою родичів у задовільному стані.

Мешканку столиці засудили до 11 років позбавлення волі за вчинення закінченого замаху на умисне вбивство малолітньої дитини.

Що говорить статистика

За статистичними даними, понад тисяча дітей в Україні щорічно випадають з вікна, гине кожна десята. Половина випадків припадає на дітей молодше чотирьох років. Зачасту трагедія трапляється в присутності батьків: все відбувається так швидко, що вони не встигають щось зробити.

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"