USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

У КДБ Білорусі заявили про ліквідацію іноземця, який нібито готував теракт

Силовики вбили іноземного громадянина в Гродно, яке межує з Польщею
КДБ Білорусі
Джерело: відкриті джерела

У КДБ Білорусі поінформували, що в Гродно вбито іноземного громадянина, який нібито проник у країну і хотів здійснити теракт, передає "Белта".

"Під час проведення спеціальних заходів щодо припинення діяльності осіб, які проникли на територію Республіки Білорусь з метою здійснення терористичної акції, 19 березня 2023 року в Гродно на вул. Курчатова ліквідовано іноземного громадянина Л.", – ідеться в повідомленні.

При цьому силовики стверджують, що вбили іноземця при "збройному опорі".

"Зазначена особа з використанням автоматичної зброї і шляхом підриву бойових гранат чинила збройний опір бійцям спецпідрозділу КДБ, групи "А", – заявили там.

У КДБ також додали, що правоохоронні органи проводять невідкладні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи.

Варто зазначити, що громадянство іноземця не зазначається.

Раніше

За даними Міноборони України, російські загарбники планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, організацію висвітлення подій доручено пропагандисту Володимиру Соловйову.

Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення.

Читайте також:
РФ анонсувала удар по двох лікарнях у Києві РФ анонсувала удар по двох лікарнях у Києві
Росія використовує аеродроми Білорусі: У Повітряних силах ЗСУ оцінили загрозу авіаційних ударів Росія використовує аеродроми Білорусі: У Повітряних силах ЗСУ оцінили загрозу авіаційних ударів
Білорусь продає ліс через Польщу, яка пропускає підсанкційну деревину за фальшивими документами Білорусь продає ліс через Польщу, яка пропускає підсанкційну деревину за фальшивими документами
Заборонити імпорт агропродукції з РФ та Білорусі Євросоюз може вже у квітні, – Качка Заборонити імпорт агропродукції з РФ та Білорусі Євросоюз може вже у квітні, – Качка