USD
НБУ
39.38
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.32
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 8 7 3 0 (+1300)
USD
НБУ
39.38
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.32
Готівка
42.95

У "Дії" планують запустити чат-бот на основі ШІ, він відповідатиме на звернення

Це буде чат-бот нового покоління, який у чаті спілкуватиметься зрозумілою мовою й допоможе розв’язати нескладну проблему
Дія
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

У додатку "Дія" з'явиться чат-бот на основі штучного інтелекту. Він допомагатиме контактному центру відповідати на звернення. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Нещодавно був черговий борд із командою "Дії", обговорювали статуси проєктів. Одна з ідей, над якою працюємо, – помічник на основі штучного інтелекту, який допоможе контактному центру відповідати на звернення. Помічника зватимуть Надія", – написав Федоров.

За його словами, для створення чат-бота буде використано технологічне рішення однієї з топових міжнародних компаній.

"Це буде чат-бот нового покоління, який у чаті спілкуватиметься людяною мовою й допоможе розв’язати нескладну проблему. Його основними перевагами будуть швидкість відповіді та економія часу й ресурсів команди підтримки "Дії", – розповів він.

Федоров зауважив, що наразі якість відповідей штучного інтелекту влаштовує його на 80%, однак у команді будуть працювати над покращенням. Зокрема, мова про швидкість відповідей на запитання.

"Це буде революційна технологія не тільки для України, а й для урядів усього світу. Під час бета-тестування зможете навчити помічника якісніше відповідати на запити", – наголосив він.

Нагадаємо, в Україні запускають послугу онлайн-шлюбу за допомогою відео в мобільному застосунку "Дія".

Кабінет міністрів прийняв Постанову про запуск проєкту із запровадження ідентифікації та реєстрації домашніх тварин.

Теги: Дія
Читайте також:
З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через "Дію"
Е-кабінет пацієнта та можливість одружитись онлайн: У Е-кабінет пацієнта та можливість одружитись онлайн: У "Дії" незабаром з’являться нові послуги
Військові частини можуть отримати дозвіл на медичну практику через Військові частини можуть отримати дозвіл на медичну практику через "Дію"
Українці зможуть подати заяви до Міжнародного реєстру збитків про пошкодження, завдані російською агресією через Українці зможуть подати заяви до Міжнародного реєстру збитків про пошкодження, завдані російською агресією через "Дію"