USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Цукерберг отримав попередження від ЄС за поширення на платформах Meta дезінформації про напад на Ізраїль

Гендиректор Meta має відповісти на запити єврокомісара Бретона протягом 24-х годин
Meta
Джерело: відкриті джерела

Єврокомісар Тьєррі Бретон написав листа генеральному директору Meta Марку Цукербергу про те, що на його платформах Meta стався "сплеск незаконного контенту та дезінформації" про події в Ізраїлі. Про це повідомляє CNN.

Бретон у соцмережі X (колишній Twitter, – ред.) попросив Цукерберга бути "дуже пильним", щоб забезпечити дотримання правил, протидії незаконному контенту та дезінформації.

"Я терміново прошу вас переконатися, що ваші системи ефективні. Зайве говорити, що я також очікую, що ви будете контактувати з відповідними правоохоронними органами та Європолом і гарантуватимете, що ви оперативно реагуєте на будь-які запити", – додав єврокомісар.

Бретон закликав Цукерберга відповісти на його запити протягом 24-х годин. Якщо він не відреагує, його компанії загрожуватиме штраф.

Напередодні ми писали, що представники ЄС і Британії вимагають в Ілона Маска видалити з Х кадри насильства і дезінформацію про війну в Ізраїлі.

Зазначалося, що за невиконання вимоги Євросоюз може оштрафувати платформу X на суму в розмірі до 6% від доходу компанії.

Читайте також:
Росія готує підривну діяльність у країнах Європи, можливі навіть теракти Росія готує підривну діяльність у країнах Європи, можливі навіть теракти
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
Рада ЄС схвалила історичну міграційну реформу Рада ЄС схвалила історичну міграційну реформу
Довгострокові гарантії безпеки для України від ЄС: Зобов'язання лишатимуться в силі і будуть переглянуті не пізніше ніж через 10 років Довгострокові гарантії безпеки для України від ЄС: Зобов'язання лишатимуться в силі і будуть переглянуті не пізніше ніж через 10 років