USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"

Ресурс працює на всіх типах пристроїв
ЗСУ телефон
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Міністерство оборони України запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент". Вона покликана спростити подачу офіційних документів. Про це повідомляє пресслужба відомства.

"Міністерство оборони України оголошує про запуск "Військового асистента" – онлайн-платформи, створеної спеціально для військовослужбовців. Проєкт реалізований у співпраці з Генеральним штабом Збройних сил і спрямований на спрощення та оптимізацію процесу подання офіційних документів", – йдеться у повідомленні.

Що можна знайти на платформі?

  • Більше ніж 80 стандартизованих шаблонів для різноманітних ситуацій – від отримання відпустки до звільнення зі служби.
  • Формати .doc, .docx, та .pdf, що відповідають потребам військових.

Як зазначають в Міноборони, шаблони розробили для мінімізації помилок та зниження затримок із затвердженням документів, а також задля забезпечення ефективного захисту прав військових.

Ресурс працює на всіх типах пристроїв – від ноутбуків до смартфонів і планшетів та буде постійно оновлюватися, щоб відповідати зростаючим потребам.

"Наша мета – зробити процес подання документів максимально простим та ефективним", – розповів заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер.

Додамо

В середині січня Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт №10062, який розблоковує цифровізацію української армії.

Він надає Міністерству оборони України можливість посилити кіберзахист та право розміщувати свої ІТ-системи у військових хмарних сховищах країн – членів НАТО. 

Читайте також:
Повнолітні чоловіки з 18 травня мають оновити дані в ТЦК: Кому йти до військкомату не потрібно? Повнолітні чоловіки з 18 травня мають оновити дані в ТЦК: Кому йти до військкомату не потрібно?
Туберкульоз, хвороба Паркінсона, цукровий діабет: Міноборони оновило перелік захворювань, які звільняють від мобілізації Туберкульоз, хвороба Паркінсона, цукровий діабет: Міноборони оновило перелік захворювань, які звільняють від мобілізації
Російські війська зайшли на базу американських військових у Нігері Російські війська зайшли на базу американських військових у Нігері
Електронний кабінет військовозобов'язаного з'явиться у травні у форматі застосунку: Як він працюватиме Електронний кабінет військовозобов'язаного з'явиться у травні у форматі застосунку: Як він працюватиме