USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 6 4 6 0 (+1160)
USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90

Слідом за Росією: Білорусь хочуть усунути від чемпіонату Європи-2024 з футболу

УЄФА та ФІФА вже раніше відсторонили збірну Росії від міжнародних змагань під своєю егідою
білоруський футбол
Джерело: Reuters

Представник Лейбористської партії Великої Британії Джордж Фоулкс написав офіційного листа до президента УЄФА Олександра Чеферіна з проханням усунути збірну Білорусі від чемпіонату Європи-2024, інформує The Guardian.

Фоулкс від імені Лейбористської партії закликає УЄФА не допускати Білорусь до кваліфікації Євро через "дружбу" з Росією. На думку британців, Білорусь надає Росії велику підтримку та допомогу у нинішній політичній ситуації.

Раніше

УЄФА та ФІФА відсторонили збірну Росії від міжнародних змагань під своєю егідою через ситуацію в Україні. При цьому футбольні збірні Білорусі (юнацькі, молодіжна, чоловіча та жіноча), а також футбольні клуби з цієї країни зобов’язали проводити домашні матчі у турнірах під егідою УЄФА на нейтральних стадіонах без глядачів.

Новини за темою: Вже шість країн заявили про бойкотування ЧС з боксу, серед причин – дозвіл росіянам і білорусам виступати під своїми прапорами

Ми детально розповідали про скандал, який спричинила ідея повернути представників РФ та Білорусі до великого спорту. Читайте усі деталі тут.

Додамо, що сама Україна вже розпочала консультації щодо можливого бойкоту Олімпіади-2024, якщо до неї допустять росіян та білорусів. 


Читайте також:
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді
"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS