USD
НБУ
39.34
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.69
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.34
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.69
Готівка
43.05

Ілона Маска викликали до суду у справі про секс-скандал фінансиста Джеффрі Епштейна

Він поки що не прокоментував повістку до суду
Ілон Маск
Джерело: відкриті джерела

Ілона Маска викликали до суду у справі про секс-скандал Джеффрі Епштейна. У мільярдера вимагають документи, щоб довести причетність банку JPMorgan Chase до схеми фінансиста, пише CNN.

За даними видання, повістка Маску до суду США не має на увазі звинувачення в правопорушеннях – влада вважає, що він міг бути знайомим із представниками JPMorgan Chase через Джеффрі.

"Сам документ із явкою до суду Ілону було дуже складно вручити – для цього уряд Віргінських островів найняв слідчу фірму, щоб дізнатися місце розташування глави Tesla. Суд вимагає від Маска надати розмови мільярдера і JPMorgan щодо Епштейна, гонорарів фінансисту або банку, а також документів, що можуть торкнутися справи про секс-скандал", – йдеться у повідомленні.

Натомість Ілон Маск поки що не прокоментував повістку до суду.

Новини за темою: Ілон Маск заявив, що йде з посади гендиректора Twitter

Справа Епштейна

Джеффрі Епштейна знайшли мертвим 2019 року під час затримання. Фінансиста звинувачували в тому, що з 2002-го по 2005 рік у його нерухомості діяла мережа з торгівлі сексуальними послугами і він нібито платив 14-річним дівчатам за секс.

Влада США також подала позов на банк JPMorgan Chase за начебто фінансову вигоду за операції Епштейна та ігнорування підозрілої фінансової діяльності.

Читайте також:
Сенат США схвалив бюджет на 1,2 трлн доларів для запобігання Сенат США схвалив бюджет на 1,2 трлн доларів для запобігання "шатдауну"
Член Палати представників США Грін подала резолюцію про зняття спікера Джонсона з посади Член Палати представників США Грін подала резолюцію про зняття спікера Джонсона з посади
Маск анонсував розробку нейрочіпів для повернення зору сліпим Маск анонсував розробку нейрочіпів для повернення зору сліпим
США закликали Україну припинити удари по російських НПЗ: У Києві відповіли США закликали Україну припинити удари по російських НПЗ: У Києві відповіли