USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Ілон Маск заявив, що йде з посади гендиректора Twitter

Мільярдер купив Twitter у жовтні 2022 року
Ілон Маск
Джерело: відкриті джерела

Американський бізнесмен Ілон Маск зізнався, що йде з посади генерального директора компанії Twitter. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

За словами бізнесмена, нова гендиректорка Twitter почне роботу приблизно через шість тижнів.

"Моя роль зміниться на посаду виконавчого голови та технічного директора, нагляду за продуктом, програмним забезпеченням і системними операторами", – пише Ілон Маск.

А втім, він не назвав імені чи прізвища нової гендиректорки. 

Маск запустив голосування, чи варто йому піти з посади голови компанії

Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск запустив у своєму акаунті опитування, чи варто йому піти у відставку з посади керівника цієї соцмережі.
 
Опитування можна зайти ось тут.
 
При цьому він пообіцяв виконати бажання користувачів. Вже перші результати опитування показали, що більш ніж половина з тих, хто проголосував, висловилися за відставку Маска.
 
Нагадаємо, Маск придбав Twitter минулого року. Після цього він провів кадрові чистки у компанії. Подальші дії Маска на посту керівника Twitter привели до різкої реакції світових брендів: вони скоротили або відмовилися від реклами у мережі взагалі, нарікаючи на хаос в управлінні. 
 
У грудні Twitter оголосив про припинення "безплатного просування" інших соціальних мереж. Зокрема, тепер заборонено давати посилання на Facebook та Instagram.

А вже наприкінці березня цього року Маск запропонував співробітникам соціальних мереж гранти на акції, сума яких становить майже 20 млрд доларів. І це попри те, що восени 2022 року мільярдер купив соцмережу за 44 млрд доларів. 

Читайте також:
У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах
Канада виділить 2,3 млн доларів на виробництво українських дронів Канада виділить 2,3 млн доларів на виробництво українських дронів
Байден планує йти на дебати з Трампом Байден планує йти на дебати з Трампом
В МЗС не змогли пояснити, на якій підставі українцям за кордоном відмовлять в консульських послугах, - В'ятрович В МЗС не змогли пояснити, на якій підставі українцям за кордоном відмовлять в консульських послугах, - В'ятрович