USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

У США директор Секретної служби подала у відставку через напад на Трампа

Вона взяла на себе провину у провальному захисті експрезидента США Дональда Трампа
Кімберлі Чітл
Кімберлі Чітл
Джерело: відкриті джерела

Директор Секретної служби США Кімберлі Чітл заявила, що йде у відставку. Вона визнала, що провалила захист експрезидента США Дональда Трампа, у якого нещодавно стріляли. Про це пише CNN.

У листі до співробітників Чітл написала, що бере на себе відповідальність за провал у захисті Трампа.

"Як ваш директор, я беру на себе всю відповідальність за упущення у забезпеченні безпеки. У світлі останніх подій я з важким серцем прийняла важке рішення піти з посади вашого директора", - зазначила вона.

Посаду директора Секретної служби США Чітл обіймала з серпня 2022 року.

Замах на Трампа

На колишнього президента США Дональда Трампа вчинили замах під час передвиборчого мітингу в штаті Пенсильванія. У бік експрезидента вистрілили кілька разів, майже всі кулі пройшли повз.

Крім Трампа, який дістав поранення вуха, кулі зачепили і глядачів, які прийшли на мітинг. Одна людина загинула, ще двоє були поранені й перебувають у важкому стані.

Теги: США
Читайте також:
Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня "не згорять"
Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США
Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів
В адміністрації Байдена хочуть до кінця вересня спрямувати 6 млрд доларів військової допомоги Україні В адміністрації Байдена хочуть до кінця вересня спрямувати 6 млрд доларів військової допомоги Україні