USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Камала Гарріс випередила Трампа - перше опитування

Голоси розділилися майже порівну, однак більшість підтримала Камалу Гарріс
Камала Гарріс
Камала Гарріс
Джерело: відкриті джерела

У США провели опитування щодо кандидатів у президенти Америки. Серед двох лідерів американці віддали перевагу Камалі Гарріс. Так, Гарріс набрала 44%, а Трамп 42%. Таким чином, нинішня віце-президентка США випередила колишнього главу держави на 2%. Про це повідомляє Reuters.

Це опитування провели 22 – 23 липня - після національного з'їзду Республіканської партії США, на якому Трампа офіційно висунули кандидатом у президенти, та після оголошення Байдена про вихід з президентських перегонів та підтримки Гарріс.

Що цьому передувало

Президент США Джо Байден заявив, що знімається з виборчих перегонів і не братиме участі у виборах президента. Байден підтримує Камалу Гарріс як кандидатку в президенти від демократів.

Колишній президент США Дональд Трамп описав Байдена як "найгіршого єдиного президента в історії нашої країни". При цьому Трамп сказав, що вважає, що віце-президента Камалу Гарріс буде легше перемогти, ніж Байдена.

Після зняття чинного президента Сполучених Штатів Америки Джо Байденом своєї кандидатури у виборчих перегонах віцепрезидентка США Камала Гарріс підтвердила, що готова балотуватися від Демократичної партії замість нього.

Читайте також:
Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня "не згорять"
Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США
Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів
Трамп пообіцяв Маску посаду в уряді у разі своєї перемоги на виборах президента США Трамп пообіцяв Маску посаду в уряді у разі своєї перемоги на виборах президента США