USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Країна-терорист проводить підготовку до довготривалої війни, – розвідка

Про підготовку до довгої війни свідчить і нещодавнє призначення нового командувача окупаційних військ
російська армія
Джерело: відкриті джерела

Росія проводить підготовку до довготривалої війни. Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони.

"Проведені Путіним заходи реорганізації економіки та військово-промислового комплексу РФ спрямовані на посилення потенціалу ЗС РФ та створення умов для проведення операцій, які були сплановані на самому початку війни, але невдало реалізовані російськими окупаційними військами", – йдеться в повідомленні.

Також про це свідчить і нещодавнє призначення нового командувача окупаційних військ.

Що було раніше

8 січня повідомлялося, що російські війська удосконалюють оборону своїх позицій, що свідчить про їхнє очікування широких наступальних операцій України у двох секторах: на півночі Луганської області або на Запоріжжі. Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в неділю Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері.

При цьому, зауважують у британській розвідці, великий український прорив у Запоріжжі загрожуватиме життєздатності російського "наземного мосту", що з’єднує Ростовську область РФ і Крим, а успіх України на Луганщині ще більше підірве оголошену військову мету Росії "звільнити" Донбас.

"Рішення про те, протидію якій із цих загроз віддати перевагу, ймовірно, є однією з головних дилем для російських планувальників", – зазначається у зведенні.

Додамо, що останні "успіхи" росіян у районі Соледара не віщують оточення Бахмута, всупереч твердженням російських пропагандистів. 

До того ж повідомлялося, що до тимчасово окупованого Сватова прибув ворожий інженерно-саперний підрозділ аби вивчити можливість підривання дамби місцевого водосховища. Таким чином ворог розраховує сповільнити просування Збройних сил України на цій ділянці фронту. При цьому окупанти планують звинуватити Київ в підриві дамби.

Читайте також:
Про війну, поліцію на фронті та мобілізацію. Розмова із заступником командира бригади Про війну, поліцію на фронті та мобілізацію. Розмова із заступником командира бригади "Рубіж" Андрієм Крищенком
Українці найбільше серед європейських країн готові воювати за свою країну Українці найбільше серед європейських країн готові воювати за свою країну
Україна вперше від початку війни збила в повітрі російський стратегічний бомбардувальник. Чому це серйозний успіх? Україна вперше від початку війни збила в повітрі російський стратегічний бомбардувальник. Чому це серйозний успіх?
Торік військові витрати у світі зросли на 6,8%, – дослідження Торік військові витрати у світі зросли на 6,8%, – дослідження