USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Чорноморську помер побитий військовий, його дружині пропонували гроші для зам'яття справи

Напередодні у чоловіка був день народження, йому виповнилося 52 роки
Юрій Куприч
Юрій Куприч
Джерело: відкриті джерела

Військовослужбовець Юрій Куприч, якого жорстоко побили наприкінці жовтня в Чорноморську Одеської області, помер у лікарні вранці 2 листопада. Про це повідомила дружина загиблого Олеся Куприч.

"Сьогодні о 7-й годині перестало битися сердечко нашого Юри", – написала жінка.

Напередодні у чоловіка був день народження, йому виповнилося 52 роки.

Що передувало?

Нагадаємо, 25 жовтня стало відомо, що в Чорноморську п'ятеро хуліганів побили старшого сержанта української армії.

В обласному управлінні Нацполіції розповіли, що правоохоронці вже встановили особи зловмисників і відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Момент побиття зафіксували камери відеоспостереження, на них видно чотирьох зловмисників. Але правоохоронці затримали тільки двох осіб.

Дружина військового розповіла, що ті, хто бив, завдали її чоловікові кілька ударів по ногах і стрибали по обличчю. У результаті Куприч отримав перелом шиї та набряк мозку.

За деякою інформацією, нападники можуть бути військовослужбовцями.

Що стало причиною конфлікту?

Достеменно невідомо, що спричинило сварку, оскільки на відеозаписі інциденту немає звуку. Лише помітно, що Юрій стоїть один, коли до нього підходить чоловік і б'є кулаком в обличчя, після чого до нападника приєднуються решта і б'ють уже лежачого.

Олеся Куприч розповіла, що до неї в лікарню приїжджали дружини тих, хто побив її чоловіка, плакали і пропонували їй гроші. Але жінка домагатиметься, щоб їх покарали за всією суворістю закону.

Імовірно, через смерть військового правову кваліфікацію справи змінять.

Побиття військових

Ще одну підозру отримав керівник Рівненського обласного терцентру комплектування та соцпідтримки. У липні фігурант потрапив у поле зору правоохоронців через побиття свого підлеглого. Тепер же посадовець ще й "забув" задекларувати свої статки на 46 мільйонів гривень. Про це інформують у Державному бюро розслідувань.

Раніше ми повідомляли, що, за даними "Української правди", керівника Рівненського обласного ТЦК звати Сергій Луцюк.

Зазначається, що під час проведення розслідування ДБР встановило, що керівник Рівненського військкомату володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн гривень.

Новини за темою: ДБР відкрило справу за фактом знущань з чоловіка у військкоматі Самбора

Також вночі 2 жовтня у Києві сталося вбивство двох військовослужбовців. Наразі винуватцю трагедії повідомили про підозру, зазначили в пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

За даними слідства, солдат однієї з військових частин, дислокованої в столиці, після добового чергування розпивав алкогольні напої з двома співслужбовцями цієї ж військової частини.

Читайте також:
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Від слів до профільних центрів: Наскільки в областях готові допомогти захисникам пройти реабілітацію та повернутися до життя Від слів до профільних центрів: Наскільки в областях готові допомогти захисникам пройти реабілітацію та повернутися до життя
Одноразова грошова допомога для військових від громад: Як отримати, куди звертатися і чи є у воїна на це час? Одноразова грошова допомога для військових від громад: Як отримати, куди звертатися і чи є у воїна на це час?
"Донька не впізнала мене після поранення": Для 32-х поранених воїнів міжнародні лікарі провели в Україні реконструктивні операції на обличчі