USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Польські перевізники розширюють блокаду на кордоні з Україною

Також буде продовжено страйк на пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ"
Кордон Польща
Джерело: відкриті джерела

Польські перевізники подовжили термін блокади вантажного транспорту на пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ". Крім того, вже завтра мітингарі розгорнуть свою акцію і на ПП "Медика – Шегині". Про це повідомив лідер польських перевізників Рафал Меклер.

"Ми подали ще одну заявку. Протест у Дорогуську продовжено до 1 лютого 2024 року. Прийнято без застережень", – зазначив Меклер.

Також він анонсував, що вже із 23 листопада блокаду буде розширено на четвертий пропускний пункт "Медика – Шегині". До акції долучаться також польські фермери.

"У четвер фермери виходять на Медику. Разом можемо більше", – написав Меклер.

Нагадаємо, що напередодні на пункті пропуску "Краківець – Корчова" українські перевізники провели мітинг. Його організували у відповідь польським протестувальникам, які блокують перетин кордону для вантажівок, що прямують із Польщі до України.

Зазначалося, що мітинг організували члени громадської організації "Міжнародні автомобільні перевізники України". До акції долучилися перевізники та водії.  

Читайте також:
Немає законодавства, котре обмежувало б поїздки народних депутатів за кордон під час виконання своїх обов'язків, - нардепка Федина Немає законодавства, котре обмежувало б поїздки народних депутатів за кордон під час виконання своїх обов'язків, - нардепка Федина
ДП ДП "Документ" відновив прийом документів для чоловіків за кордоном
Україна домовляється з Молдовою про повернення чоловіків Україна домовляється з Молдовою про повернення чоловіків
У Польщі чоловік напав з ножем на двох українських підлітків: Хлопці в лікарні У Польщі чоловік напав з ножем на двох українських підлітків: Хлопці в лікарні