USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Нова функція у WhatsApp: Тепер можна одночасно запускати одразу два облікові записи на одному телефоні

Користувачі зможуть одночасно працювати з двома акаунтами. Наприклад, з особистим і робочим
WhatsApp
Джерело: відкриті джерела

Розробники застосунку WhatsApp оголосили про запуск нової функції. Вона дозволить користувачам відкривати кілька облікових записів на одному пристрої.

"Сьогодні ми запроваджуємо можливість одночасно входити у два облікові записи WhatsApp. Тепер вам більше не потрібно щоразу виходити з облікового запису, носити із собою два телефони або переживати про надсилання повідомлень не з того запису", – йдеться у повідомленні.

Розробники зазначають, що тепер користувачі зможуть одночасно працювати з двома акаунтами, наприклад, з особистим і робочим.

Що потрібно для налаштування функції?

Щоб налаштувати другий обліковий запис, знадобиться номер телефону та відповідна SIM-картка. Також така функція є доступною на пристроях, які підтримують кілька SIM-карток або eSIM.

Необхідно відкрити налаштування WhatsApp, натиснути на стрілку поруч зі своїм ім'ям, а потім – "Додати обліковий запис".

Зазначається, що також користувачі застосунку можуть налаштувати конфіденційність і сповіщення окремо для кожного облікового запису.

Раніше ми повідомляли, що у месенджері WhatsApp зʼявилася нова функція – спільний доступ до екрана, а також можливість ділитися документами, фотографіями, кошиками покупок тощо під час відеодзвінків.

Функція активується натисканням на іконку "Поділитися". Користувачі можуть надати доступ до певного застосунку чи до всього екрану. 

Читайте також:
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків