USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

НМТ-2024: Абітурієнти зможуть зареєструватися на тест через "Дію"

Для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у "Дії", а також активувати Дія.Підпис
НМТ-2024
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти абітурієнти зможуть зареєструватися на Національний мультипредметний тест через "Дію". Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федеров у Telegram.

"Український центр оцінювання якості освіти інтегрував "Дію", щоб вступники змогли зареєструватись на НМТ швидше і зручніше. Для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у "Дії", а також активувати Дія.Підпис", – зазначив він.

Як це зробити?

Під час реєстрації на сайті можна скористатися функцією "створити за допомогою застосунку "Дія", і дані з нього автоматично підтягнуться у форму реєстрації.

Новини за темою: В Європі й Північній Америці вже на 90% запланували місця проведення НМТ-2024, – директор ХРЦОЯО

Федоров наголосив, що абітурієнту не потрібно буде руками вводити паспортні дані, а потім ще завантажувати скан чи фото паспорта і картки платника податків.

"Коли будете потім логінитись у персональному кабінеті, то використовуйте Дія.Підпис – паспортні дані та податковий номер, знову ж таки, не потрібно буде вводити вручну", – пояснив міністр.

НМТ-2024

Як відомо, 14 березня в Україні стартувала реєстрація на Національний мультипредметний тест (НМТ) у 2024 році. 

За допомогою спеціального сервісу вступникам потрібно самостійно створити персональний кабінет і виконати в ньому низку дій.

Також нагадаємо, що у Міністерстві освіти й науки України затвердили календарний план проведення НМТ-2024. Вступники складатимуть мультипредметний тест з 14 травня до 25 червня під час основної сесії та з 11-го до 19 липня – додаткової.

Читайте також:
Завдання ЗНО (чи НМТ) з 2025 року мають укладати за новим правописом. Чи будуть труднощі у вступників? Завдання ЗНО (чи НМТ) з 2025 року мають укладати за новим правописом. Чи будуть труднощі у вступників?
З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через "Дію"
Е-кабінет пацієнта та можливість одружитись онлайн: У Е-кабінет пацієнта та можливість одружитись онлайн: У "Дії" незабаром з’являться нові послуги
Військові частини можуть отримати дозвіл на медичну практику через Військові частини можуть отримати дозвіл на медичну практику через "Дію"