USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

На Миколаївщині військовий застрелив свого командира, після чого покінчив життя самогубством

Наразі порушено кримінальне провадження
автомат військовий
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

У Миколаївській області військовослужбовець застрелив свого командира, а тоді покінчив життя самогубством. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на керівника Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Андрія Кльопова.

"Подія сталася 7 січня. Військовослужбовець близько шести разів вистрелив у заступника командира роти з власного автомата, унаслідок чого той помер. Потім військовослужбовець застрелився сам", – сказав Кльопов.

Наразі порушено кримінальне провадження.

Слідство здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції у Миколаївській області, процесуальне керівництво проводить Миколаївська спецпрокуратури у сфері оборони.

Інші обставини події встановлюються, тривають допити свідків.

Нагадаємо, 1 червня на території Національної академії Державної прикордонної служби України у Хмельницькому знайшли тіло 19-річного курсанта з вогнепальним пораненням. 

Загиблий залишив передсмертне повідомлення. Наразі поліція працює над встановленням мотивів такого вчинку та усіх обставин події.

Читайте також:
Військові можуть самостійно вирахувати виплати: Міноборони запустило спеціальний калькулятор Військові можуть самостійно вирахувати виплати: Міноборони запустило спеціальний калькулятор
"Обмежено придатних" більше не буде: Що робити, якшо ви маєте такий статус
Повнолітні чоловіки з 18 травня мають оновити дані в ТЦК: Кому йти до військкомату не потрібно? Повнолітні чоловіки з 18 травня мають оновити дані в ТЦК: Кому йти до військкомату не потрібно?
Туберкульоз, хвороба Паркінсона, цукровий діабет: Міноборони оновило перелік захворювань, які звільняють від мобілізації Туберкульоз, хвороба Паркінсона, цукровий діабет: Міноборони оновило перелік захворювань, які звільняють від мобілізації