USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

"Мрія" жива: Microsoft Flight Simulator офіційно презентував нове DLC, в якому можно спробувати політ на українській авіалегенді

Microsoft направить усі кошти від продажу доповнення Mryia add-on для відбудови Ан-225
мрія
Джерело: ДП "Антонов"

Сьогодні, 27 лютого, Microsoft Flight Simulator офіційно презентував нове DLC для Microsoft Flight Simulator – Ан-225 "Мрія". Спробувати політ на крилах "Мрії" можна просто зараз – реліз вже доступний для ПК, інформує пресслужба компанії ДП "Антонов"

"Проєкт став можливим завдяки злагодженій та інтенсивній роботі команди Microsoft Flight Simulator спільно з проєктною командою ДП "Антонов", активному сприянні міністра цифрової трансформації Михайла Федорова та Міністерства цифрової трансформації України і, звісно, підтримки та експертизи наших пілотів та інженерів, які допомогли зробити поведінку літака реалістичнішою", – йдеться у повідомленні.

Відновлення авіалегенди було непростим та тривалим процесом, над яким працювали кілька кваліфікованих команд з усього світу. Багато годин роботи розробки моделі, запис звуку, детальний дизайн – усе для того, щоб кожен зміг максимально реалістично відчути себе у ролі пілота найбільшого у світі літака, почути звук його двигунів, оглянути кабіну і вантажну рампу.

"Ми надзвичайно вдячні за рішення компанії Microsoft направити усі кошти від продажу доповнення Mryia add-on в Microsoft Flight Simulator на спеціальний рахунок ДП "Антонов" для відбудови Ан-225", – наголосили в компанії. 

27 лютого 2022 року у результаті атаки російських окупантів на аеропорт Гостомель під Києвом літак Ан-225 "Мрія" був спалений. Нині авіаконструктори ДП "Антонов" працюють над створенням нового літака "Мрія". Триває демонтаж фюзеляжу зруйнованого літака. Фахівці шукають уцілілі деталі та елементи конструкції, щоб використати їх у новому літаку. Новий Ан-225, який буде створений на базі недобудованого брата-близнюка "Мрії", зовні майже не відрізнятиметься від зруйнованого, а ось усередині це буде новий літак із найсучаснішим обладнанням.

 
Планується, що нова "Мрія" буде ще потужнішою, легшою за попередній літак, мінімум, на 10 тонн. Судно зможе брати на борт ще більше вантажу та летіти ще довше і далі. Відбудувати Ан-225 буде дуже дорого, але кошти готові виділити міжнародні донори.
Читайте також:
В Міненерго не розглядають питання щодо підвищення тарифів на електрику, – Галущенко В Міненерго не розглядають питання щодо підвищення тарифів на електрику, – Галущенко
З початку повномасштабного вторгнення понад 600 компаній переїжджали декілька разів, проте не повернулись у свої регіони З початку повномасштабного вторгнення понад 600 компаній переїжджали декілька разів, проте не повернулись у свої регіони
Кешбек за купівлю українських товарів може зʼявитися у торговельних мережах вже влітку Кешбек за купівлю українських товарів може зʼявитися у торговельних мережах вже влітку
ВДК ВДК "Костянтин Ольшанський" міг бути уражений модернізованою ракетою "Нептун", – ЗМІ