USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Месенджер WhatsApp додав функцію редагування надісланих повідомлень

Відредагувати повідомлення можна протягом 15 хвилин після надсилання
WhatsApp
Джерело: відкриті джерела

Сервіс обміну повідомленнями WhatsApp, що належить компанії Meta, додав можливість редагування надісланих повідомлень. Про це йдеться на сайті месенджера.

"Тепер ви зможете легко виправити друкарську помилку або додати додаткові відомості вже після доставки повідомлення", – розповіли в WhatsApp.

Для використання функції необхідно натиснути на повідомлення та утримувати, після чого вибрати пункт "Змінити" у меню. Переписати повідомлення можна протягом 15 хвилин після надсилання.

Джерело: Вотсап

Новини за темою: ЄС оштрафував компанію Meta за недотримання правил конфіденційності на рекордні 1,3 млрд доларів

Отримувач побачить позначку "Змінено", але не зможе переглянути історію виправлень. Внесені зміни, як і всі особисті повідомлення, медіа та дзвінки, захищаються наскрізним шифруванням.

Як розповіли в WhatsApp, функцію почали впроваджувати по всьому світу, і найближчими тижнями вона стане доступна всім користувачам.

Оновлення Twitter

Також в цьому місяці Ілон Маск анонсував оновлення соціальної мережі Twitter, включно з додаванням дзвінків і зашифрованих повідомлень.

"Скоро буде голосовий і відеочат від вашого імені до будь-кого на цій платформі, тож ви зможете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не повідомляючи їм свій номер телефону", – написав Маск.

Функція дзвінків у Twitter приведе платформу мікроблогів у відповідність до додатків для соціальних мереж Meta – Facebook та Instagram, які мають аналогічні функції.

Читайте також:
Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"
Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger