USD
НБУ
39.79
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.38
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 6 1 0 6 0 (+800)
USD
НБУ
39.79
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.38
Готівка
42.95

Twiiter чекає грандіозне оновлення: У соцмережу додадуть дзвінки та відеочати

За час правління Ілона Маска Twitter пережив кілька оновлень, включно з впровадженням у соцмережу довгих твітів та платежів
twitter
Джерело: CNN

Генеральний директор Twitter Ілон Маск анонсував оновлення соціальної мережі, включно з додаванням дзвінків і зашифрованих повідомлень. Про це повідомляє Reuters.

"Скоро буде голосовий і відеочат від вашого імені до будь-кого на цій платформі, тож ви зможете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не повідомляючи їм свій номер телефону", – написав Маск.

Функція дзвінків у Twitter приведе платформу мікроблогів у відповідність до додатків для соціальних мереж Meta – Facebook та Instagram, які мають аналогічні функції.

Маск сказав, що версія зашифрованих прямих повідомлень буде доступною у Twittere з 10 травня, але не уточнив, чи будуть шифруватися дзвінки.

Інші зміни у Twitter

Цього тижня в компанії заявили, що розпочнуть процес очищення соціальної мережі, видаляючи та архівуючи облікові записи, які були неактивними протягом кількох років.

Також у квітні компанія повернула деяким обліковим записам з більш ніж мільйоном передплатників синю галочку без оплати за підписку.

 

Читайте також:
Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії
Заборону TikTok у США підтримали конгресмени Палати представників Заборону TikTok у США підтримали конгресмени Палати представників
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"