USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 4 2 6 0 (+860)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Кусала дитину, щоб не плакала: У Бердичеві жінка катувала свою піврічну доньку

Суд призначив їй чотири роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки
суд
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Бердичівський суд Житомирської області ухвалив вирок 25-річній жінці, яку визнав винуватою у катуванні своєї малолітньої дитини. Про це повідомляє пресслужба суду.

Встановлено, що обвинувачена узимку двічі протягом тижня покусала свою шестимісячну доньку: дитині завдано майже пів сотні ушкоджень, від яких вона відчувала сильний фізичний біль. Судово-психіатрична експертиза встановила, що жінка повністю усвідомлювала, що робить, та які наслідки матимуть її дії.

Жінка пояснила, що кусала дитину, щоб заспокоїти, коли та сильно плакала. За словами обвинуваченої, після народження первістки вона переживала післяпологову депресію, хоча і не зверталася до лікарів по допомогу.

Суд призначив їй чотири роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки. Вирок ще не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

У Дніпрі жінка хотіла продати свого сина

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі 19-річна жінка не хотіла доглядати за сином та вирішила його позбутися. Тому запропонувала своїй знайомій купити дворічну дитину за мільйон гривень.

На отримані гроші планувала відкрити власний бізнес.

Їй оголошено підозру за статтею "Торгівля людьми". Найближчим часом їй буде обрано запобіжний захід.

Читайте також:
На Житомирщині чоловік застрелив дружину через ревнощі На Житомирщині чоловік застрелив дружину через ревнощі
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Замість будівництва метро на Виноградар поклав кошти на депозит: Підрядник заробив на відсотках понад 139 млн гривень Замість будівництва метро на Виноградар поклав кошти на депозит: Підрядник заробив на відсотках понад 139 млн гривень
У трьох областях зловмисники намагались продати трофейне російське озброєння У трьох областях зловмисники намагались продати трофейне російське озброєння