USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 5 3 0 0 (+1040)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Хотіла відкрити бізнес: У Дніпрі 19-річна жінка намагалася продати свого сина за мільйон гривень

Мати заявила, що не хотіла доглядати за дитиною, тому вирішила її позбутися
продаж сина_1
У Дніпрі жінка хотіла продати сина
Джерело: Нацполіція

У Дніпрі 19-річна жінка запропонувала своїй знайомій купити свого дворічного сина та домовилась з нею про зустріч. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Зазначається, що 23 квітня жінка взяла дитину та прийшла на визначене місце, де "продала" хлопчика за мільйон гривень. Її затримали під час отримання обумовленої суми.

"За її словами, вона не хотіла доглядати за сином, тому вирішила його позбутися. На отримані гроші планувала відкрити власний бізнес", – зазначають правоохоронці.

Дитину передали представникам органів влади та ювенальним поліцейським. Зараз хлопчиком опікуються лікарі.

У Дніпрі жінка хотіла продати сина
Джерело: Нацполіція

Жінці оголошено підозру за статтею "Торгівля людьми". Найближчим часом їй буде обрано запобіжний захід.

На продажі дітей роблять бізнес

Минулого року викрили керівників деяких клінік, які надають послуги з репродуктивної медицини у Києві та Харкові, організували незаконну схему продажу і переправлення новонароджених в Україні дітей за кордон у вигляді сурогатного материнства.

Слідство встановило, що до складу злочинної організації входило 12 осіб. Самі організатори схеми – керівники медичних клінік, а також працівники цих клінік, менеджери, адміністратори та адвокат.

За грошову винагороду вони здійснювали продаж новонароджених дітей іноземним громадянам, які проживають в країнах, де заборонено сурогатне материнство. Розмір грошової винагороди складав від 50 до 70 тис. євро за новонароджену дитину, з яких 12 тис. євро – плата сурогатним матерям. 

Читайте також:
На т.о. Луганщині окупанти погрожують матерям відбирати немовлят: Це порушує Конвенцію щодо злочинів геноциду На т.о. Луганщині окупанти погрожують матерям відбирати немовлят: Це порушує Конвенцію щодо злочинів геноциду
Двох посадовців міської ради Дніпра підозрюють у розтраті понад 8,5 млн гривень, виділених з бюджету для тероборони міста Двох посадовців міської ради Дніпра підозрюють у розтраті понад 8,5 млн гривень, виділених з бюджету для тероборони міста
Європарламент схвалив продовження режиму безмитної торгівлі для України Європарламент схвалив продовження режиму безмитної торгівлі для України
Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: Солдат-строковик отримав довічне ув'язнення Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: Солдат-строковик отримав довічне ув'язнення