USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40
Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах

Загалом у сімох ключових штатах Гарріс на три відсотки випереджає Трампа
Трамп Гарріс дебати
Дебати між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс
Джерело: скріншот

Кандидат у президенти від Демократичної партії та віцепрезидент Камала Гарріс значною мірою випереджає кандидата від республіканців Дональда Трампа у двох "хитких штатах", від яких найбільше залежить результат виборів. Ще в чотирьох штатах відрив не значний, але на користь Гарріс. Про це пише The Hill.

Оприлюднене 26 вересня опитування Bloomberg News/Morning Consult показало, що Гарріс дещо випереджає Трампа відразу у шести ключових штатах. Зокрема:

  • на 7 відсоткових пунктів Гарріс випереджає Трампа у Неваді (52% до 45%),
  • на 5 відсоткових пунктів - у Пенсильванії (51% до 46%),
  • на 3 відсоткових пункти - в Аризоні та Мічигані.

З мінімальним відривом Гарріс попереду також у Північній Кароліні (50% проти 48%) і Вісконсині (49% проти 48%), тоді як у Джорджії обох кандидатів готові підтримати по 49% виборців.

Варто також зауважити, що більшість цих результатів, окрім Невади й Пенсильванії - у межах статистичної похибки.

Загалом же у сімох ключових штатах Гарріс на три відсоткових пункти випереджає Трампа. У разі рейтингів за участі інших кандидатів Гарріс нарощує відрив до чотирьох відсоткових пунктів.

Збір даних для опитування проводився 19-25 вересня серед 6165 зареєстрованих виборців у відповідних штатах. Для опитування у Неваді статистична похибка складає 4 відсоткових пункти, решти штатів - три відсоткових пункти.

Днями повідомлялося, що кандидатка у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа на п'ять відсоткових пунктів.

Читайте також:
Зеленський погодився з Трампом, що війну в Україні потрібно зупинити Зеленський погодився з Трампом, що війну в Україні потрібно зупинити
Трамп перед зустріччю з Зеленським зробив заяву про мир в Україні Трамп перед зустріччю з Зеленським зробив заяву про мир в Україні
США застрягнуть у війні в Україні, якщо я не стану президентом, – Трамп США застрягнуть у війні в Україні, якщо я не стану президентом, – Трамп
Використовує ШІ: Росія намагається вплинути на вибори в США Використовує ШІ: Росія намагається вплинути на вибори в США