USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40
Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Зеленський погодився з Трампом, що війну в Україні потрібно зупинити

При цьому кандидат в президенти США заявив, що має хороші відносини з Путіним
Зеленський / Трамп
Володимир Зеленський і Дональд Трамп
Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. Під час розмови останній висловився про мир в Україні та заявив, що війну в Україні треба зупинити. Зеленський погодився, передає The Guardian.

Також за словами Зеленського, для нього важливо було зустрітися з обома кандидатами в президенти Сполучених Штатів Америки.

Водночас, як пише Washington Post, Трамп заявив, що те, що відбувається в Україні - це ганьба. Він також заявив, що може "досить швидко" укласти угоду між Зеленським і російським диктатором Володимиром Путіним, але відмовився повідомити подробиці про те, що ця угода буде включати.

Трамп - про відносини з Путіним

Дональд Трамп заявив, що у нього гарні стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним. Він впевнений, що якщо переможе на виборах, то закінчить війну в Україні "дуже швидко". Таку заяву Трамп зробив під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, пише "Голос Америки".

"У нас дуже хороші стосунки, і у мене також дуже хороші стосунки, як ви знаєте, з президентом Путіним. І я думаю, якщо ми виграємо, я думаю, що ми вирішимо це дуже швидко", - сказав він.

У відповідь на це Зеленський висловив сподівання, що з ним стосунки у Трампа все ж кращі, ніж з Путіним.

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп уникнув відповіді на запитання від журналістів, чи треба Україні йти на поступки РФ і віддавати захоплені території. Він сказав, що Україні потрібен мир.

Читайте також:
Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах
Трамп перед зустріччю з Зеленським зробив заяву про мир в Україні Трамп перед зустріччю з Зеленським зробив заяву про мир в Україні
США виділили нову військову допомогу для України майже на вісім мільярдів доларів США виділили нову військову допомогу для України майже на вісім мільярдів доларів
Зеленський повинен негайно звільнити посла України у США Маркарову, – спікер Джонсон Зеленський повинен негайно звільнити посла України у США Маркарову, – спікер Джонсон