USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 4 2 6 0 (+860)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

"Ашан" планує подвоїти присутність у Росії – відкриває магазин власних продуктів, – ЗМІ

Цей скандал став вже другим за участю мережі супермаркетів
Ашан
Джерело: відкриті джерела
Французька мережа супермаркетів "Ашан" планує відкрити у Росії ще один магазин – "Мій Ашан", де продаватимуть товари під власним брендом мережі. Про це пише Reuters з посиланням на Auchan Retail Russia.

Магазин "Мій Ашан" пропонуватиме асортимент близько 900 найменувань, 90% з яких – продукти під власними брендами Auchan.

Як зазначається, "Ашан" заявив, що його основна місія в Росії – "забезпечення населення якісними продуктами за доступними цінами".

Раніше

Нагадаємо, попри повномасштабне вторгнення Росії в Україну "Ашан" не покинув російський ринок, хоча і заявляв, що припинить інвестиції та поставки в Росію.

У лютому видання The Insider, Le Monde і Bellingcat оприлюднили спільне розслідування, у якому йдеться, що французька компанія "Ашан" від початку повномасштабної війни постачала товари для російських військовослужбовців на територіях окупованих областей України, а також допомагала військкоматам набирати мобілізованих з-поміж своїх співробітників.

Український офіс "Ашану" заявив, що шокований результатами журналістського розслідування та вимагає пояснень від французького офісу. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сказав, що обговорить ситуацію з "Ашаном" із французькою колегою Катрін Колонною.

Читайте також:
РФ розшукує Зеленського: Аналітики ISW пояснили задум Кремля РФ розшукує Зеленського: Аналітики ISW пояснили задум Кремля
Російські війська зайшли на базу американських військових у Нігері Російські війська зайшли на базу американських військових у Нігері
Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес, – Зеленський Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес, – Зеленський
Хімічна зброя проти України: США підтвердили використання РФ забороненої хімічної речовини хлорпікрину Хімічна зброя проти України: США підтвердили використання РФ забороненої хімічної речовини хлорпікрину