USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 0 8 7 0 (+1030)
USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95

Арестовича звільнили з посади позаштатного радника ОП

Він назвав свої дії, пов'язані з обговоренням теракту у Дніпрі, "принциповою помилкою"
Арестович
Джерело: скріншот

В Офісі президента задовольнили прохання Олексія Арестовича про звільнення з посади позаштатного радника. Про це сказав прессекретар президента Сергій Никифоров, передає "Українська правда".

За словами Никифорова, керівник Апарату Офісу президента України Марія Вітушок підписала відповідний наказ про звільнення Арестовича.

Раніше сьогодні Олексій Арестович опублікував заяву, в якій просить голову Офісу президента Андрія Єрмака звільнити його з посади позаштатного радника ОП. 

Джерело: скріншот

Що передувало заяві

14 січня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру. Ракета Х-22 зруйнувала цілий під'їзд житлової багатоповерхівки, в якій проживали сотні людей. Наразі відомо про 44 загиблих внаслідок атаки, але, на жаль, цифра ще може збільшитись. 

Увечері того дня Арестович заявив, що цю ракету, нібито збила українська ППО. У Повітряних силах ЗСУ його слова спростували.

Проте заяву Арестовича підхопили російські пропагандисти, що додало масштабу і без того серйозному скандалу у соцмережах. 

Сам Арестович сказав, що почув версію про ППО від знайомого – колишнього ППОшника з Дніпра. І підкреслив, що це була лише версія. 

Пізніше він видалив свій пост з вибаченнями, заявивши, що під час ефіру наголошував, що у ситуації ще "розбиратися та розбиратися". 

Читайте також:
Арестовичу нібито допомогло виїхати з України ГУР, у розвідці заперечують Арестовичу нібито допомогло виїхати з України ГУР, у розвідці заперечують
Поліція відкрила нове провадження проти Арестовича Поліція відкрила нове провадження проти Арестовича
"Розколоті істоти" і "Кастрування чоловіків". Арестович потрапив у новий скандал після семінару про жінок, на нього подали до суду
Депутати звернулися до СБУ через заяву Арестовича, закликають звільнити його з ОП Депутати звернулися до СБУ через заяву Арестовича, закликають звільнити його з ОП