USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

"Розколоті істоти" і "Кастрування чоловіків". Арестович потрапив у новий скандал після семінару про жінок, на нього подали до суду

Висловлювання ексрадника голови ОП вважають такими, які пропагують насилля та сексизм
Олексій Арестович
Олексій Арестович
Джерело: відкриті джерела

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович потрапив у новий скандал. Під час одного зі своїх платних семінарів для чоловіків він зробив низку заяв, які були сприйняті суспільством як пропаганда насилля та сексизму. Уривки з його семінару опубліковані журналістками каналу "Палає".

Що заявляв Арестович

Журналістки навели низку уривків з семінару Арестовича. Зокрема, заявляв він наступне:

Про дівчаток

"Я був присутній на пологах своїх дітей. Маленькі дівчатка починають підморгувати на другій хвилині після того, як її дістали з мами".

Про вагітних жінок

"У вас в животі знаходиться портал в зовсім інший світ, законів якого ви не знаєте, нічим не керуєте там, нічого не розумієте про нього, і звідти постійно пре якась енергія, якийсь хаос. Зауважте, нам це може приснитися тільки в страшному сні, а вони з цим живуть кожен божий день. У тобі всередині знаходяться ворота в інший світ. Що потрібно зрозуміти про жінок – жінка на психологічному рівні собі не належить. Це розколота істота".

Про творчу "кастрацію"

"Хто такий Артемон? Це кастрований хлопчик, який служить Мальвіні у всіх її проявах. Найбільш зручний спосіб для жінок контролювати, найдієвіший – це каструвати свого мужика і синів, яких вона виховує, і взагалі всіх, до кого вона дотягнеться... Що таке кастрація – це позбавлення творчого потенціалу і смаку до життя. Коли жінка займається кастрацією, вона безпосередньо служить Сатані. Запам'ятайте, це не красива метафора, це буквально так і є.

Під виглядом страшної турботи про близьку людину... і в ім'я власної зручності, щоб менш переживати тривогу, менше парити себе контролем, а жити більш-менш енергетично і технічно, жінка йде на службу до Сатани в простому сенсі для того, щоб їй було зручніше".

Про придушення жінок

"Хлопчики, поки нас дівчатка не чують, ми можемо з вами нормально відверто поговорити. Що хочеться зробити з цими створіннями, от скажіть, в нормі? Придушити. Причому душити, не відпускаючи, просто придушити. Спочатку, звичайно, хочеться тр*хнути, а потім, коли вже набридло або звикли, або наїлися, далі хочеться придушити н*хрін просто. Просто задушити, щоб її ніколи не було, а потім ще років зо три не розмикати пальці".

Як ці уривки були сприйняті суспільством

Суспільство доволі жорстко відреагувало на ці уривки. У коментарях під відео, а також у соціальних мережах користувачі обурюються заявам Арестовича і наголошують, що такі слова щодо жінок є сексизмом. 

Дійшло до того, що народна депутатка Ірина Совсун написала заяву в правоохоронні органи на Арестовича. Вона зізналась, що не дивилась семінар, однак те, що прочитала з розшифровок – її вразило.

"Зізнаюся, в мене не вистачило нервів подивитися відео цього, кгм, семінару. Але, читаючи розшифровку, мені це дуже нагадало про злочини росіян на окупованих територіях. Я написала заяву до правоохоронних органів про вчинення Олексієм Арестовичем кримінального правопорушення, передбаченого статтею 300 Кримінального кодексу: розповсюдження відеопродукції, що пропагує культ насильства та жорстокості", – написала нардепка.

Як відреагував Арестович

Ексрадник голови ОП відреагував на обурення суспільства у своєму дусі: продовжив тролити опонентів. 

"Готуємо ефір з Юрієм Романенком "Арестович і жінки". Але є проблема – потрібні жінки, яких я показово душитиму в ефірі. Вважайте конкурс відкритим. Заявки надіслати у коментарі. Не спустіть свій шанс! Пам'ятай – ти особлива. Не така, як решта", – іронічно написав він.

Нагадаємо, Олексій Арестович на початку січня цього року був звільнений з посади позаштатного радника голови ОП.

Читайте також:
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
Організатор Організатор "п'яних вечірок" Андрій Ярина вийшов з-під варти під заставу у 272,5 тисячі гривень
Працівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції влаштував скандал з бізнесменом у дорогому київському ресторані Працівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції влаштував скандал з бізнесменом у дорогому київському ресторані