USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Apple випустив нову версію операційної системи – iOS 17

Apple Maps отримав можливість завантажувати карти для використання в автономному режимі
iPhone
Джерело: відкриті джерела

Apple випустив нову операційну систему iOS 17. Про це йдеться на сайті компанії.

З 18 вересня нову операційну систему iOS17 зможуть інсталювати усі користувачі смартфонів Apple, починаючи з iPhone XS 2018 року або новішої версії.

Також представлено низку нових можливостей та функцій, зокрема StandBy. Це новий повноекранний режим перегляду, який надає зручну інформацію для перегляду на відстані, коли iPhone заряджається. 

iOS 17 дозволить користувачам створити персоналізований плакат контакту, який з’являється під час вхідного телефонного дзвінка на iPhone. Також можна буде надсилати дзвінок на голосову пошту та переглядати транскрипцію повідомлення.

У програмі "Повідомлення" користувачі тепер можуть провести пальцем праворуч по будь-якому повідомленню, щоб надіслати вбудовану відповідь.

Під час введення тексту помилки виправлятимуться з більшою точністю, а користувачі отримуватимуть інтелектуальні текстові рекомендації під час введення (додати їх можна, натиснувши на пробіл).

Функція NameDrop дозволяє користувачам легко обмінюватися контактною інформацією, наблизивши свої пристрої один до одного. Обидва власники смартфонів можуть вибрати конкретні номери телефонів або адреси електронної пошти, якими вони хотіли б поділитися, а також можуть поділитися своїми плакатами для контактів.

Apple Maps отримав можливість завантажувати карти для використання в автономному режимі.

У Apple кажуть, що користувачі можуть завантажити певну точку карти та отримати доступ до покрокової навігації, переглянути приблизний час прибуття, знайти місця тощо, коли iPhone не під’єднано до стільникової мережі чи мережі Wi-Fi.

Apple також спростив голосову команду для виклику Siri на iPhone та інших пристроях Apple, зокрема iPad, Mac, HomePod і новітні AirPods Pro. 

Тепер замість Hey Siri користувачі можуть просто сказати Siri, щоб активувати голосового помічника, і можуть видавати кілька команд поспіль, не повторюючи Siri.

Теги: Apple
Читайте також:
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
Apple планує випустити новий iPad Pro  у травні Apple планує випустити новий iPad Pro у травні
Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg
Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів