Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70

Трамп погодився на дебати з Гарріс у вересні

Дональд Трамп погодився на дебати після того як Камала Гарріс офіційно стала кандидатом у президенти США
Дональд Трамп і Камала Гарріс
Джерело: відкриті джерела

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп погодився на пропозицію Fox News провести дебати зі своєю опоненткою Камалою Гарріс 4 вересня. Раніше він не говорив про участь у дебатах, бо Гарріс офіційно не була названою кандидатом у президенти США. Про це повідомляє Reuters.

"Правила будуть схожі на правила моїх дебатів із Сонним Джо, до якого його партія жахливо ставилася, але з повною аудиторією", – написав Трамп у своїй соцмережі Truth Social, маючи на увазі президента Джо Байдена, який відмовився від своєї заявки на переобрання.

Це будуть другі президентські дебати в цьому виборчому циклі і перші між Трампом і новою кандидаткою від Демократичної партії. Трамп додав, що дебати пройдуть в Пенсильванії – одному з ключових штатів, перемога у якому може допомогти вирішити долю виборів.

Наразі невідомо, чи погодилася Гарріс на дебати та їхні умови. Представники її кампанії не відповіли виданню на запити про коментарі. Трамп заявив, що дебати на Fox News відбудуться в присутності живої аудиторії. Попередні дебати між президентом Байденом і Трампом відбулися в порожньому приміщенні. Хоча кампанії погодили формат перших дебатів, Трамп раніше нарікав на відсутність натовпу.

Вибори в США

Нещодавно глава Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що знімається з виборчих перегонів і не братиме участі у виборах президента.

2 серпня віцепрезидентка США Камала Гарріс набрала необхідну кількість голосів делегатів, щоб офіційно стати кандидаткою на посаду американського президента від Демократичної партії.

Трамп звинуватив свою опонентку Камалу Гарріс у маніпуляції. За його словами, раніше вона позиціонувала себе як індіанка, тепер же каже, що є темношкірою.

Тим часом Камала Гарріс випереджає свого опонента Дональда Трампа у чотирьох ключових штатах із семи. Голосування в цих регіонах може вирішити результат виборів у листопаді. 

Нагадаємо, вибори президента Сполучених Штатів Америки заплановані на вівторок 5 листопада. Вони стануть 60-ми виборами президента США. 

Читайте також:
Гарріс планує зустріч із Зеленським у Вашингтоні наступного тижня
РФ поширювала фейкові відео, які дискредитують президентську кампанію Камали Гарріс
Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США
Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості