Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70

На Дніпропетровщині депутат міськради побив військовослужбовця

Подія сталася ще 14 серпня біля супермаркету в Першотравенську

Нацполіція

Джерело: відкриті джерела

У Першотравенську, що на Дніпропетровщині, побили військовослужбовця. За цим фактом правоохоронці розслідують кримінальне провадження, повідомили в пресслужбі обласної поліції.

Зазначається, що подія сталася ще 14 серпня біля супермаркету по вулиці Незалежності. Група людей напала на 24-річного чоловіка та завдала йому тілесні ушкодження.

"Потерпілим виявився військовослужбовець. А серед нападників був депутат Першотравенської міської ради. Особи всіх нападників встановили", – розповіли правоохоронці.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за статтею "хуліганство, вчинене групою осіб". Нападникам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Слідчі дії тривають.

Новини за темою: Побиття військового на Черкащині: Підозрюваного оголосили в розшук

Випадки побиття військових

Варто нагадати один із кричущих випадків побиття військовослужбовців. 20 червня у центрі Дніпра люди у формі напали на добровольця Дмитра Павлова. Відео публікували місцеві пабліки й писали, що люди без опізнавальних знаків в балаклавах вихопили дитину з рук чоловіка, скрутили його в кайданки та почали бити.

Подейкували, що Дмитро вступив в суперечку із Миколою Тищенком і його охороною. Потім начебто люди у військовій формі за наказом Тищенка застосували силу до Павлова.

Наступного дня після конфлікту керівник Офісу президента України Андрій Єрмак висловив свою реакцію на інцидент за участю народного депутата Миколи Тищенка та ексвійськового в Дніпрі. Політик назвав поведінку парламентаря ганебною.

Згодом поліція встановила особи охоронців народного депутата Миколи Тищенка, які напали на колишнього військового Дмитра Павлова (позивний "Син") у Дніпрі. Одного з фігурантів уже затримали.

Читайте також:
На лікування українських військових Німеччина надає 50 млн євро
У Лівані прогриміла нова серія вибухів: Слідом за пейджерами вибухають навіть телефони й ноутбуки
Масові вибухи пейджерів сталися у Лівані: Відомо про тисячу поранених
Ексочільника Дніпропетровської ОВА Резніченка відпустили під заставу в 30 млн гривень