USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55
Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Гарріс перемагає Трампа за підтримкою в чотирьох штатах США, – опитування

Опитування провели в період з 24 по 28 липня
Дональд Трамп і Камала Гарріс
Дональд Трамп і Камала Гарріс
Джерело: відкриті джерела

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс випереджає свого опонента Дональда Трампа у чотирьох ключових штатах із семи. Голосування в цих регіонах може вирішити результат виборів у листопаді. Опитування провели агентство Bloomberg і компанія Morning Consult.

Зазначається, що Гарріс випереджає Трампа в Аризоні (49% опитаних за віцепрезидента США, проти 47% за експрезидента), Вісконсіні (50% проти 47), Мічигані (53% проти 42%) та Неваді (47% проти 45%).

Водночас обидва претенденти мають однаковий рівень підтримки в штаті Джорджія (47%). Серед двох ключових штатів, що залишилися, Трамп випереджає Гарріс в Пенсільванії (50% проти 46%) і Північній Кароліні (50% проти 46%).

В результаті чинний віцепрезидент США випереджає експрезидента на 1 процентний пункт – за Гарріс 48% респондентів, за Трампа 47%. Джо Байден, чинний голова Білого дому, у такому ж опитуванні на початку липня програвав Трампу на 2 відсоткові пункти (47% проти 45%).

Опитування проводилося в період з 24 по 28 липня. У ньому взяли участь майже 5 тисяч американських виборців із семи штатів. Похибка становила 1 процентний пункт.

Тиждень тому у Сполучених Штатах Америки провели опитування щодо кандидатів у президенти Америки. Серед двох лідерів американці віддали перевагу Камалі Гарріс. Так, Гарріс набрала 44%, а Трамп 42%. Таким чином, нинішня віцепрезидентка США випередила колишнього главу держави на 2%.

Читайте також:
РФ поширювала фейкові відео, які дискредитують президентську кампанію Камали Гарріс РФ поширювала фейкові відео, які дискредитують президентську кампанію Камали Гарріс
Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США
Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості
Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому